Skelbiant „Metų mylimiausio žmogaus“ nominaciją scenoje pasirodė penkios socialinių tinklų žvaigždės: Gintarė Gurevičiūtė, Julija Žižė, Simona Albavičiūtė-Bandita, Agnė Gilytė bei Simona Burbaitė. Žinomos moterys besidžiaugdamos kolegos sėkme paskelbė, kad svarbus įvertinimas atiteko garsiam šokėjui ir fotografui Nagliui Bierancui (visą laimėtojų sąrašą galite rasti paspaudę čia).

„Kokia nesąmonė. Prieš metus ant bajerio pagalvojau, kad surinksiu 100 000 sekėjų. Viskas pavyko greičiau. Dar vakar šokau šioje scenoje, o šiandien atsiimu apdovanojimą. Noriu visiems padėkoti. Už laisvę gyventi ir laisvę mylėti“, – kiek sutrikęs sakė N. Bierancas.

Tiesa, būtent tuo metu, kuomet eteryje pasigirdo Naglio padėkos kalba, už jo nugaros įvyko mažas incidentas. TV laidų vedėja G. Gurevičiūtė, scenoje žingsniuodama atgal, netyčia užlipo ant savo suknelės. Aukštakulniai į šleifą įsikabino taip stipriai, kad žinoma moteris net susvirduliavo. Laimei, itin nepatogią akimirką pastebėjo greta stovėjusi J. Žižė, kuri akimirksniu padėjo pusiausvyrą praradusiai kolegei. Abi moterys kaipmat susitvarkė su įnoringa suknele ir savo dėmesį vėl galėjo sutelkti į laimėtoją.

G. Gurevičiūtė, kurią į iškilmingą renginį atlydėjo mylimasis Dmitrijus Jaruševičius, vilkėjo dizainerės Airidos Skrickienės išskirtinę baltą suknelę, kuri dėmesį patraukė savo apnuogintų pečių zona, ilgu šleifu ir dviem giliais skeltukais.

Raudonasis kilimas:

Renginio akmimirkos:

Apdovanojimų dūzgės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)