Bendra projekto investicijų suma siekia 14 mln. eurų, sutarties suma su „Mitnija“ neskelbiama.

„Akropolis“ sėkmingai veikia jau daugiau nei 15 metų, mažesnėmis ar didesnėmis apimtimis prekybos ir pramogų centras atnaujinamas nuolat, tačiau natūralu, kad atėjo laikas reikšmingesniems pokyčiams – atnaujinimo projektas yra didžiausias nuo atidarymo dienos“, – sako Vytautas Labeckas, „Akropolis Group“ direktorius.

Pasak V. Labecko, „Akropolis“ lankytojų laukia kasdien, darbai vykdomi nė dienai neužveriant durų – atnaujinimas įgyvendinamas etapais, viskas kruopščiai planuojama, triukšmingiausi darbai atliekami naktimis, kai prekybos ir pramogų centre nėra lankytojų.

Planuojama, kad iki 2019 m. lapkričio mėnesio Vilniaus „Akropolyje“ bus atnaujinta apie 13 tūkst. kv. m bendrųjų erdvių ir 36 tūkst. kv. m prekybinio ploto.

„Šis užsakymas mums ypač svarbus, nes tai yra dar vienas darbas iš mūsų nuolatinio kliento. 2003–2007 m. „Mitnija“ pastatė „Akropolio“ prekybos ir pramogų centrus Kaune ir Klaipėdoje, taip pat įgyvendino antrąjį „Akropolio“ statybų etapą Vilniuje. 2017 m. pradėjome ir neilgai trukus baigsime „Akropolį“ Rygoje, kurį statome kartu su latvių statybos bendrove „Merks“, – sako statybos kompanijos „Mitnija“ vadovas Julius Gendvilis.

Pasak J. Gendvilio, Vilniaus „Akropolio“ atnaujinimas bus iššūkis, nes statybos darbai bus vykdomi veikiančiame pastate: „Tai reiškia, kad privalėsime užtikrinti ne tik aukštus kokybės standartus, bet ir dirbti tyliai, švariai ir kiek galima mažiau trukdyti prekybos centro lankytojams ir darbuotojams.“

Tuo pat metu iš esmės atnaujinama ir parduotuvė „Maxima“, kuri pagal užimamą plotą yra didžiausias prekybos ir pramogų centro nuomininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)