Naujoji verslo magnato širdies draugė itin mėgsta pramogauti, be to, nuolatos spinduliuodama gerą nuotaiką, linksmumu sugeba užkrėsti ir aplinkinius. Kaip šią moterį apibūdina jos bičiuliai?

„Lauren yra veržlaus ir gyvybingo būdo. Ji mėgsta smagiai leisti laiką ir rodytis viešumoje, – portalui „People“ prasitarė sraigtasparnio pilote tapusiai buvusiai naujienų laidų vedėjai artimas asmuo. – Ji ypač mėgsta draugiją – taip visada buvo ir bus. Ji yra iš tų, kuri, net ir būdama 49-erių, su linksma draugių kompanija sėda į sraigtasparnį ir išskrenda savaitgaliui į Koučelos dykumų slėnį.“

„Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad ji – visiška J. Bezoso priešingybė, bet gal dėl to ir patraukė jo dėmesį, – svarsto informaciją perdavęs šaltinis. – Ji turi nesuvokiamą gebėjimą priversti žmones paklusti ir padaro tai tiek sąmoningai, tiek visiškai nesistengdama.“

Žinia apie 55-erių metų bendrovės „Amazon“ generalinio direktoriaus romantiškus santykius su L. Sanchez buvo išplatinta netrukus po jo pranešimo apie skyrybas su 48-erių metų žmona MacKenzie. Pora turi keturis vaikus – tris sūnus ir dukterį.

Jeffas ir MacKenzie Bezosai

Patvirtintomis portalo „People“ žiniomis, L. Sanchez taip pat skiriasi su vyru, Holivudo agentu Patricku Whitesellu. Jiedu santuokoje pragyveno 13 metų ir susilaukė dviejų vaikų. L. Sanchez turi sūnų ir iš ankstesnės partnerystės.

Likus kelioms dienoms iki informacijos apie J. Bezoso skyrybas paviešinimo, jis buvo pastebėtas besišnekučiuojantis su L. Sanchez ir Patricku Whitesellu po „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos surengtame vakarėlyje.

„Jeffas buvo pakilios nuotaikos ir puikiai leido laiką, – sakė šaltinis. – Aplinkui buvo susibūrusi minia žmonių. Lauren taip pat ten buvo, nors ne visą laiką leido su Jeffu. Tenai buvo ir jos vyras.“

Nuo to laiko J. Bezosas kiek privengė visuomenės dėmesio. Jo neteko pastebėti ir netoli Siatle esančio šeimos namo.

Keturių vaikų tėvui, anot kito šaltinio, tenka susidurti su kiek netikėtomis skyrybų pasekmėmis.

„Dar sekmadienį vakare J. Bezosas nė nenutuokė, kokia savaitė jo laukia“, – sakė „People“ kalbintas šaltinis.

Vos tik J. Bezosas pranešė apie skyrybas, leidinyje „National Enquirer“ pasirodė publikacija, skirta ne vieną mėnesį trukusiai šio asmens ir jo santykių su L. Sanchez stebėsenai.

Lauren Sanchez

Straipsnyje, be kita ko, buvo rašoma ir apie poros kelionę į egzotiškus kraštus milijardieriui priklausančiu 65 mln. dolerių (56,4 mln. eurų) vertės lėktuvu.

J. Bezosas yra turtingiausias pasaulio žmogus. Jo turtas vertinamas 137 mlrd. dolerių (118,8 mlrd. eurų). Tarp visų jam priklausančių objektų – kelių milijonų vertės nekilnojamosios nuosavybės portfelis, įvairūs labdaros fondai, maždaug 16 proc. „Amazon“ akcijų ir kt. Visa tai, greičiausiai, teks padalyti perpus, nebent jis ir MacKenzie būtų sudarę ikivedybinę sutartį. Tačiau greičiausiai jie tokio dokumento nėra pasirašę, nes susituokė dar tuomet, kai abu neturėjo didžiulių turtų.

Pora patikino, kad, nors ir skiriasi, ketina ir toliau likti draugais.
„Jaučiamės nepaprastai laimingi, kad susitikome, ir dėkojame likimui už kiekvienus santuokoje praleistus metus. Net jei būtume žinoję, kad po 25-erių metų teks skirtis, nieko nebūtume darę kitaip“, – nurodė jie išplatintame pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)