Elegantiškai pasipuošusios jos mielai pozavo fotografams ir bendravo su kitais renginio svečiais. Tiesa, žinomos moterys atrodė susiderinusios ir panašu, kad apdovanojimams ruošėsi drauge.

Neseniai 35-ąjį gimtadienį atšventusi O. Pikul-Jasaitienė pasirinko visiškai juodą įvaizdį, o tuo tarpu jos kolegė ir gera bičiulė Monika vilkėjo baltą suknelę, kurią juosė juodas kaspinas. Vienodas ir tik skirtingų spalvų sukneles pasirinkusios bičiulės puošėsi ir ilgomis lateksinėmis pirštinėmis.

Kaip ir scenoje, jos išsiskyrė seksualumu, kurį puikiai pabrėžė pasirinkta apranga.

„Šį vakarą jaučiamės puikiai. Visada stengiuosi atsipalaiduoti, todėl ir čia tai darau. Tiesą pasakius truputį pavėlavome, tačiau mėgaujamės pasirodymais. Atlikėjai labai gražūs, o scena - tiesiog nuostabi.

Kadangi jau 10 metų visi kalba apie mano gyvenimo pikantiškas detalės, man tai jokių emocijų nebekelia ir čia atvykau gerai praleisti laiką ir pasiklausyti geros muzikos", - besišypsodama kalbėjo Oksana.

Neilgai trukus renginio viešnios taip pat patraukė į salę, kur vyksta apdovanojimų ceremonija. Tiesa, neseniai kalbėdamasi su DELFI M. Šedžiuvienė išdavė, jog dabar judviejų su Oksana duetą galėsime pamatyti dažniau. Žinomos moterys ir vėl imsis saktyvios sceninės veiklos, o pirmieji jų koncertai jau įvyko naktiniuose klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (475)