Apie pokyčius karjeroje žinoma moteris prabilo socialiniame tinkle. Sulaukusi begalės žiūrovų ir bičiulių klausimų, kur ji dingo iš eterio, Lavija nusprendė nebetylėti.

„Kadangi normalūs žmonės po du mėnesius neatostogauja, pradėjau gauti laiškus iš žiūrovų, o ir pažįstami klausia, kodėl nebevedu laidos „Labas vakaras“ per LNK“, – šyptelėjo ji.

„Atsakymas paprastas – atėjo laikas pailsėti nuo tiesioginio eterio. 5 metai tiesioginio eterio kasdien (susidėjo radijas, o paskui ir televizija) man pasirodė pats tas, kad galėčiau leisti sau pagyventi be jo“, – sako L. Šurnaitė.

„Šiuo metu mėgaujuosi gaivinančiu žiemos oru, perkraunu smegenis ir ruošiuosi naujiems veiklos posūkiams ir atradimams. Ačiū, kad rūpinatės! Susimatysime“, – savo įrašą užbaigė TV laidų vedėja.

DELFI susisiekus su Lavija, žinoma moteris patvirtino paliekanti LNK eterį, nes norinti „pailsinti smegenis“. Negana to, ji pridūrė, kad jau rudenį ištikimiausių skaitytojų lauks trečioji jos autorinė knyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)