„Kalėdų Senelis atnešė šią dovaną, taip ir išvažiavau į Kiprą. Labai šauniai atostogavome pietinėje Kipro dalyje. Pirmą dieną ir į jūrą įlindau, išsimaudžiau. Labai šilta tikrai nėra. Vietiniai sako, kad pas juos toks lietingas ir permainingas oras pasitaiko vos kartą per 8-erius metus. Dabar jau esame šiaurinėje Kipro dalyje, taip pat pajūryje, ir čia, regis, jau nori lįsti saulutė. Temperatūra čia laikosi labai įvairi – nuo 20 laipsnių iki 12“, – DELFI pasakoja Daina.

„Dabar planuojame keliauti į kalnus, sako, kad ten laukia įspūdingi vaizdai. Vakar buvome Famagustoje, kur yra vienas seniausių senamiesčių Europoje, o gal net ir pasaulyje. Ten yra miestą juosianti siena, kuri tęsiasi 4 kilometrus – anksčiau ten atvažiuodavo pirkliai“, – priduria pašnekovė.

Daina sako, kad ją ir jos bičiules domina ne tik poilsis, bet ir aktyvios kelionės, kurių metu galima daugiau sužinoti apie Kipro istoriją.

„Taip pat buvome vadinamajame „negyvame mieste“. Buvo labai gražus, šiltas vakaras, nebuvo jokio vėjelio, o jau vandens skaidrumas pliaže – nenusakomas. Vanduo tiesiog puikus. Nors maudžiausi viena, tačiau draugės sakė, kad gal irgi išdrįs“, – nusijuokia dainininkė.

Daina neslepia, kad dalis jos viešinamų nuotraukų socialiniuose tinkluose yra gana atviros, tačiau žmonių apkalbų ji nebijo.

„Dalyje nuotraukų matyti, kaip aš maudausi, kaip deginuosi – jos seksualios. Tiesa, nebijau to. Juk visi modeliai taip daro – juk ir aš neatsiliksiu“, – juokauja dainininkė.

Moteris pokštauja, kad kelionės metu ji aptiko ženklą, rodantį, kad ilgai vieniša ji nebus.

„Buvome Afroditės saloje. Yra nuotraukų, kuriose pozuoju su širdelės formos akmeniu, kurį radau. Kaip legenda pasakoja, dabar rasiu savo antrąją pusę“, – šypteli ji.

„Kipriečiai yra labai draugiški, jie moka ir šokti, ir dainuoti – tai paliko labai gerą įspūdį. Dėmesio sulaukiame ir iš vietinių, ir iš mūsų tautiečių. Viskas yra labai gerai“, – džiaugiasi pašnekovė.

Daina taip pat pastebėjo, kad Kipre – apstu lietuvių. Pasirodo, kad mūsų tautiečiai čia aktyviai užsiima nekilnojamo turto nuoma poilsiautojams.

„Kipre daug lietuvių investuoja pirkdami apartamentus. Ten, kur mes poilsiaujame, jau yra nupirkti penki butai – ir visi jie yra lietuvių. Pasirodo, tai labai didelė mada, o dar sako, kad mes prastai gyvename“, – kalba D. Bilevičiūtė.

Pasiteiravus, kas jai padovanojo šią kelionę į Kiprą, moteris tampa paslaptinga. „Pasakysiu tik tiek – tai labai artimo žmogaus dovana“, – teigia ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)