Šiųmetės tendencijos drąsiai leidžia jaustis tiek stilingai, tiek šiltai, tad kviečiame pasižvalgyti ir prisiminti vis dar aktualias mados tendencijas, kurios lydės mus visą ateinančią žiemą.

Drabužių sluoksniavimas

Viena pagrindinių šaltojo sezono tendencijų – drabužių sluoksniavimas. Tai dar kartą įrodo, jog stilingai galima atrodyti net ir su trimis sluoksniais drabužių, kurie, be kita ko, dar ir šilumos suteiks. Skirtingi audiniai, tekstūros ir spalvos leidžia žaisti su savo įvaizdžiu. Drąsiai vilkitės šiltą džemperį su kapišonu, ant jo – klasikinį paltą, kelis skirtingus šalikus, kurie neprivalo idealiai derėti su esamais drabužiais. Leiskite aksesuarams tapti išskirtiniu įvaizdžio akcentu.

Žiemos tendencijos

Minkštos pūkinės striukės

Tai drabužis, kurį madistės greitai prisijaukino į savo garderobą. Tokio modelio striukės nebėra vien sportinio stiliaus elementas – jas drąsiai derina prie aukštakulnių, grubesnio modelio batų ar net suknelių. Jei praėjusiais metais pastebėdavome trumpo modelio striukes, šią žiemą rinkitės ilgas ir oversize tipo, ryškių ar metalinių spalvų.

Dirbtinis kailis

Galime pastebėti, jog pasaulis vis dažniau atsižvelgia į ekologiją, planetos tausojimą ir gyvūnų gerovę, tad nemažai prabangiausių pasaulio mados ženklų jau atsisakė savo kolekcijose naudoti tikrus kailius. Juk tikras kailis gražiausiai atrodo tik ant gyvūnų, tiesa? Dirbtinis kailis atrodo ne ką blogiau už tikrąjį, tad šiltesnę žiemą rinkitės dirbinio kailio paltus arba juo dekoruokite paltų apykakles. Net ir smulki detalė atrodys stilingai!

Žiemos tendencijos
Žiemos tendencijos

Fluorascensinės spalvos

Spalvos, kurias prisijaukintų ne kiekvienas. Drąsios ir ryškios, jos primena 1990-uosius metus, kai nemaža dalis jaunimo savo įvaizdžiais stebino aplinkinius, nebijojo išsiskirti ir savotiškai maištavo. Šias spalvas drąsiai galite naudoti ir savo įvaizdyje: ar tai bus stilinga striukė, ar smulkus aksesuaras. Atrodysite stilingai ir pasitikinčiai.

Žiemos tendencijos

Blizgesys ir metalo atspalviai

Jei jums atrodo, kad pasibaigus Naujųjų metų vakarėliui visus blizgančius drabužius ir aksesuarus reikia nugrūsti giliai į spintą, klystate. Blizgesys, metalo spindesys ir toliau šią žiemą džiugins savo unikalumu įvaizdžiuose. Kodėl blizgančio švarko nesuderinus su klasikinėmis kostiuminio tipo kelnėmis ir aulinukais, o blizgančios palaidinės – su džinsais ir klasikiniu švarku? Drąsiai blizgučius naudokite ir toliau, nes jie neretai gali pakeisti aksesuarus ir papildomus akcentus įvaizdyje.

Žiemos tendencijos

Avies kailis

Avies kailis jau nuo seno buvo paplitęs kaip vienas šilčiausių audinių, kuriuo noriai buvo dekoruojami paltai, batai ir kiti šilumos suteikiantys drabužiai. Šią žiemą avies kailis ar jo imitacija atsiranda paltuose, švarkuose ar drabužių dekoracijose, o tai miestietei suteikia subtilaus ir skoningo kaubojiško stiliaus.

Žiemos tendencijos

Langeliai

Vienas universaliausių raštų, kuris tendencijų viršūnėse pasirodo kiekvieną šaltąjį sezoną. Drąsiai rinkitės klasikinius langelių raštus paltuose, sijonuose ir švarkuose, o šį sezoną ypač akcentuojami ryškesnės spalvos langeliai, kurių spalvinės variacijos gali būti skirtingos: nuo geltonos su violetine, iki žalios su raudona. Miksuokite šias spalvas tarpusavyje!

Žiemos tendencijos

Gyvūnų raštas

Turbūt nėra nė vienos stilingos ir madą mylinčios asmenybės, kuri savo spintoje neturėtų kokio nors drabužio su leopardo, zebro ar gyvatės raštu. Gyvūnų raštai nugula ant batų, rankinių ar papuošalų, tad jei esate minimalizmo šalininkė ir nedrįstate pirkti suknelės ar švarko, drąsiai rinkitės šaliką ar nedidukę rankinę, kuri taps stilingu ir madingu įvaizdžio akcentu.

Žiemos tendencijos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)