„Esu Vandenis, o šie ženklai apskritai labai mėgsta eksperimentus ir kartais imasi radikalių permainų. Plaukų spalvą pakeičiau dar rugpjūčio mėnesį – tada, kai Juodasis Mėnulis įėjo į Vandenio ženklą. Galima sakyti, kad aš taip nusprendžiau pakovoti su šiuo juoduoju laikotarpiu – pamaniau, kad gal taip būsiu mažiau pastebima ir nenukentėsiu“, – juokavo astrologė.

„Spalvų reikšmės ypatingai svarbios Oro ir Ugnies stichijų ženklams, mat šviesios spalvos moterims yra palankesnės. Be abejo, jeigu joms tokie tonai nepatinka ar netinka – pulti persidažyti savo plaukus tikrai nėra privaloma“, – DELFI sakė ji.

Palmira Kelertienė / Foto: stopkadras iš organizatorių

Anot P. Kelertienės, norint persidažyti plaukus nereikia laukti nei naujų metų, nei ypatingo ženklo – keistis patartina tada, kai iš jūsų gyvenimo niekur nedingsta liūdesys ir kitos neigiamos emocijos. Tiesa, anot astrologės, plaukų persidažymas į šviesią spalvą ypatingai veiksmingas tik pusei moterų – toms, kurios gimė po Oro ir Ugnies ženklais.

„Jeigu moteris jaučia diskomfortą, jai nėra gerai ir ji nori kažką pakeisti savo gyvenime, tai Oro (Vandenis, Svarstyklės, Dvyniai) ir Ugnies (Liūtas, Šaulys, Avinas) ženklams verta pasišviesinti plaukus. O štai, pavyzdžiui, Žemės ir Vandens ženklai jokio efekto dėl to nepajaustų“, – teigė pašnekovė.

„Tokio metodo galima imtis bet kada. Pavyzdžiui, kuomet kažkas stringa, nesiseka gyvenime, o norisi gerų permainų – tai pats pigiausias būdas Oro ir Ugnies ženklams yra pasišviesinti plaukus“, – tikino ji.

Palmira Kelertienė

Tiesa, nors Palmiros Zodiako ženklas puikiai tiko šioms permainoms, impulsą keistis ji juto jau gerokai seniau.

„Man tas Juodasis Mėnulis buvo tik pretekstas. Aš jau labai seniai mąsčiau apie tokius pokyčius. Mane dar a.a. Jurga Ivanauskaitė prieš daug metų vis kalbino persidažyti plaukus. Nuolat sakė: „Na, kiek tu gali būti rudaplauke?“. Ji kažkur perskaitė, kad po keturiasdešimties metų visos moterys turi šviesinti plaukus, nes tuomet jos atrodo žymiai geriau. Ir šį teiginį ji man vis primindavo. Tai štai, kiek metų prireikė, kad pagaliau tai įgyvendinčiau“, – šyptelėjo ji.

„Kol kas šie pokyčiai man patinka, tiesa, nežinau, kaip bus po pusmečio. Gyventi tapo iš tikrųjų lengviau. Net taksistas, prieš įsėdant į automobilį, man išėjus iš grožio salono, atidarė duris, o perkant kažką parduotuvėje – dažnai pasiūloma nuolaida. Blondinėms gyventi lengviau. Dabar suprantu, kodėl nereta moteris šviesina plaukus“, – nusijuokė astrologė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)