Būsimą nuotaką įsiutino tai, kad jos pamergė pastojo ir per vestuves bus daugiau nei penkis mėnesius nėščia.

Moteris taip pat piktinosi dėl to, kad dabar turi nerimauti dėl savo mergvakario, kurį organizuoja ta pati pamergė.

„Trumpai tariant, ką tik sužinojau, kad viena pamergių mano vestuvių dieną bus 5-6 mėn. nėščia. Ta pati pamergė taip pat planuoja ir slaptą mergvakarį, tad nežinau jokių detalių, tačiau tikriausiai alkoholio jame nebebus“, – piktinosi būsima nuotaka.

Ji taip pat pridėjo mananti, kad taip, kaip pasielgė jos pamergė, elgtis nederama. „Nedera pastoti, kai esi svarbi mergvakario dalis ir nepranešti to nuotakai“, – rašė moteris.

Būsimoji nuotaka sulaukė tikros internautų audros, tad netrukus ištrynė savo įrašą. Tiesa, ji spėjo sulaukti tokių komentarų kaip: „Gal pamergė apie nėštumą nepapasakojo dėl to, kad žinojo, jog tavo reakcija nebus „Sveikinu! Raskime tau patogią suknelę vestuvėms!“, o „Tai sugriaus mano mergvakarį!“

„Negali prašyti kažkieno, kad laikinai sustabdytų savo gyvenimą vien dėl to, kad dalyvaus tavo vestuvėse. Elgiesi savanaudiškai“, – rėžė kitas žmogus.

„Daugybė žmonių renkasi niekam nesakyti šios žinios, kol nepraeina pirmasis trimestras. Taip yra dėl to, kad praradus kūdikį nereikėtų vėl ir vėl pranešti skaudžios žinios daugybei žmonių“, – paaiškino internautė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)