Dvasinga baladė „Ktheju tokes“ pasižymi paslaptingumu, kurį spinduliuoja ir pati atlikėja. Dainos pavadinimą galima išversti kaip „grąžinkite žemes“ arba „sugrįžimas į žemes“ ir joje J. Maliqi dainuoja apie migracijos sunkumus ir skausmą, kurį žmonės patiria turėdami palikti gimtuosius namus – tai temos, itin aktualios albanų tautai.

„Jaučiu šią dainą, ji man labai svarbi. Jos tekstas skirtas albanams, imigrantams, visiems pasaulio žmonėms“, – sakė J. Maliqi.

Atlikėjos šeima taip pat patyrė skaudžių išsiskyrimų – jos sesuo per Albaniją sukrėtusius pilietinius neramumus emigravo į Kiprą, kur gyvena iki šiol. „Viduje verkiu, tai buvo labai sunku, mano sesuo yra tarsi mano antra pusė. Manau, kad dabar kiekviena albanų šeima turi narių, gyvenančių užsienyje. Šioje dainoje – mano emocijos“, – sakė dainininkė.

2018 metų „Eurovizijoje“ taip pat dalyvavo du atlikėjai, gimę Albanijoje ir emigravę svetur – Italijai atstovavęs Ermalis Meta ir Kipro atstovė Eleni Foureira.

Kalbėdama su žiniasklaidos atstovais po laimėjimo J. Maliqi teigė, kad didžiojoje „Eurovizijoje“ atliks tokią pačią – albanišką – dainos versiją.