Vienintelė Ingos Jankauskaitės komandos dalyvė Gerda Šukytė – viena iš projekto favoričių. Didžiulio žiūrovų palaikymo susilaukusi pekiolikametė mergina projekte vadinama viena unikaliausių.

Uždaro būdo Gerda projekto metu apie save atskleidžia vis įdomesnių detalių – ji kuria eiles apie mirtį, nes tai dalyvei graži tema, nemėgsta dėmesio, nerodo savo emocijų, jos naminiai gyvūnai gyvatės, o šiandieną ji nustebina ir dar kartą, išduodama dar vieną veiklą, kuria užsiima, skelbiama pranešime spaudai.

„Mano brolis lankė Šaulių būrelį. Mane sudomino – man patiko, kaip jis vaikščiodavo su uniforma, per šventes nešiodavo vėliavą. Nešti savo šalies vėliavą – jau yra garbinga",- apie priklausymą Lietuvos Šaulių Sąjungai pasakoja dalyvė.

„Manau, kad kiekvienas žmogus su laiku turėtų suprasti, kad jis priklauso savo tėvynei ir turi jai kažką atiduoti, ją gerbti ir saugoti",- užtikrinta meilę savo tėvynei puoselėjanti Gerda.

Dalyvė šypsosi – jos hobiai ir veiklos stebina žmones, tad ji tikra, kad apie šią jos pusę tikrai įtarė ne daugelis. Vienas geriausiai jai pavykstančių ir mėgiamiausių veiklų – šaudymas.

„Turi labai daug galvoti šaudant. Susikaupimas, kvėpavimas, pirštų padėtis – esminiai dalykai. Prieš šaunant iš vis reikia nekvepuoti, iškvėpti, o tuomet kol dar nepradedi drebėti nuo oro trūkumo spėti iššauti",- šaudymo subtilybes pasakoja Gerda.

Būdama jaunąja šaule, dalyvė patikina išmokusi drausmės ir atsakomybės, tad būtent tai ir padeda jai susitvarkyti su jauduliu didžiojoje scenoje.

„Išėjus į sceną pareina ramybės jausmas. Tuo pačiu ir atsakomybė, nes mane palaiko daug žmonių, negaliu paimti juos ir nuvilti",- sako Gerda, kuri šiam vakarui paruošė du ypatingus pasirodymus. Savo emocijų scenoje niekada nerodanti mergina, šiandieną žada nustebinti visus žiūrovus, ištaškyti sceną, pamiršti visus kompleksus ir net likti be viršutinių rūbų...

Gerda Šukytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)