Ir vėl iš anksto nepranešus parduotuvė buvo atidaryta Ukmergės gatvėje. Prie įėjimo iškabintas ženklas, kviečiantis užeiti ir skelbiantis apie atidarymą.

Penktadienio vakarą beveik pusė parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelės buvo užimta. Prekyvietėje vaikščiojo vienas kitas žmogus.

Dar balandį Vilniuje duris atvėrė pirmoji šio tinklo parduotuvė, apie kurią taip pat nebuvo pranešta iš anksto nei pirkėjams, nei žiniasklaidai.

Prekybos centre galima įsigyti ne tik buities, bet ir sodo bei daržo, statybinių prekių, naminių gyvūnų ir jų priežiūrai reikalingų priemonių.

Šiemet „Depo“ susidūrė ir su nesklandumais. Gegužės mėnesį nutrūkus supynei sąmonę prarado, susižalojo ir ligoninėje gydėsi 7-metė pirkėjos duktė. Tuomet parduotuvei teko atlyginti 600 eurų neturtinę žalą.

Gruodžio pradžioje pasienietės vairuotą automobilį sustabdę pareigūnai, jame rado ką tik iš „Depo“ pavogtų prekių už 332 eurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)