„Noriu pasakyti, kad būna gražių, puikių dienų, – parašė prie nuotraukų aktorė. – Taip, galiu dvi valandas išbūti su šukuosena, makiažu, fotografuotis. Graži jaučiuosi ir po treniruotės. Bet viskam reikia pastangų. Ir tai puiku, nes galime to pasiekti. Tik negaliu nuslėpti, kad yra sunkių, ne tokių puikių dienų.“

„Suvokiu, kad man pasisekė – mano problemos išsprendžiamos, jaučiu begalinį dėkingumą“, – rašė D. Barrymore ir paragino savo sekėjus niekada nepasiduoti ir įveikti sunkumus.

„Kartais gyvenimas prispaudžia ir akimirkai prislegia. Mes paverkiame, paskui susiimame ir žingsniuojame toliau“, – tęsė ji.
Aktorės išpažintis paskatino gerbėjus pasidalinti sava patirtimi komentaruose.

„Ačiū už šitą įrašą, kartais pati taip jaučiuosi, bet privalau nepasiduoti“, – rašė viena gerbėja.

„Ačiū, kad esi tokia žmogiška. Visada buvai man įkvėpimo šaltinis. Spinduliuoji tiek giedros ir pozityvumo. Tokia nuostabi siela“, – gyrė aktorę kita.

D. Barrymore įrašas pasirodė praėjus porai metų po pranešimo apie skyrybas su vyru Willu Kopelmanu po ketverius metus trukusios santuokos.

Aktorė kelerius metus nevaidino – norėjo skirti laiką vaikų auginimui. Jos teigimu, „paskui gyvenime įvyko permainų, skyriausi su jų tėvu, buvo labai sunkus laikotarpis. Buvau atsidūrusi labai tamsioje ir baugioje vietoje, paskui pasiūlė vaidmenį („Netflix“ seriale „Santa Clarita Dietcame“) ir aš pamaniau: „Manau, puikus metas (grįžti prie vaidybos).“

D. Barrymore ir W. Kopelmanas susilaukė dviejų vaikų – dukterų Frankie (4 m.) ir Olive (4 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)