Sausis permainingas. Ypač sėkmingos ateities planų kūrimui, naujiems projektams būtų pirmosios penkios dienos.

Sausio 6 d. įvyks dalinis Saulės užtemimas. Šis laikas iki pirmos dekados pabaigos – tai metas, kai gali keistis planai ir požiūris, kai norėsis pamąstyti, ką verta pasiimti į rytdieną, o ką uždarius duris palikti praeityje. Šį mėnesį jums ypač sėkmingos naujų darbų pradžiai, karjeros siekiams, dienos nuo sausio 10 d.

Vasarį norėsis stiprinti materialų pagrindą, kai kurie ryšitės darbo keitimui. Šis mėnuo tinkamas informacijos ir naujų galimybių paieškai.

Kovą galėsite patirti, kiek daug galite nuveikti, kai esate ne vieni. Tam jums ypač sėkminga būtų antroji mėnesio pusė.

O balandis gali pateikti ir nemažai staigmenų. Atsivėrę netikėtos galimybės vienus ragins greičiau apsispręsti, kuriuo keliu sukti, kitus – ką pasiimti į bendrakeleivius.

Gegužė – sėkmingas metas statybų-remonto darbų pradžiai, įsitvirtinimui darbuose, karjeros siekiams.

O birželį palanku vykti į komandiruotes, organizuoti trumpas išvykas ir keliones, kuo daugiau savo laiko skiriant brangiausiems žmonėms.
Liepa, Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, palankiausia būtų atostogauti. Pasilikusiems darbuose atkreipti dėmesį reikėtų į tai, ką jums pataria ne tik protas, bet ir intuicija.

Būkite atidesni buityje ir kelyje liepos 2 d. – pilno Saulės užtemimo metu, o prie vandens telkinių – liepos 16 –17 d. dalinio Mėnulio užtemimo metu. Šiais laikotarpiais svarbių asmeninių klausimų nespręskite, pasaugokite gražius tarpusavio santykius, įsiklausykite į artimųjų norus ir troškimus.

Rugpjūtis gali stebinti įvykiais ir netikėtais likimo posūkiais. Į kai kurių širdis gali pasibelsti meilė, dar kai kas lauks gandrų.
Rugsėjis kupinas darbų, intensyvus ir energingas mėnuo, kai svarbu būtų koncentruotis į svarbiausius darbus ir projektus.

Spalį atsargiau vertinkite naujus pasiūlymus. Gebėjimas planuoti ir matyti ateities perspektyvą jums padės išvengti klaidų.

Lapkritis įdomus pažintimis ir susitikimais. Šį mėnesį galite lengviau rasti ir papildomų darbų bei finansinių šaltinių.

O gruodį kuo daugiau laiko skirkite saviraiškai, veiklai, gausinančiai gyvenimo džiaugsmą ir brangiausiems žmonėms.

Šaunių ir sėkmingų jums 2019 metais!