Tiesa, šiemet dizainerės namuose viskas tviska kitaip. Daugelį metų žinomos moters šeima žaliaskarės grožiu mėgaudavosi žvilgčiodami pro svetainės langus, mat eglutė stovėdavo jų namo kieme, o šįkart Indrė su artimaisiais ją patupdė garbingoje namų vietoje.

„Kalėdos man ir mano šeimai – viena laukiamiausių ir tradiciškiausių švenčių. Joms visuomet pradedu ruoštis iš anksto. Kadangi gyvenu name, didelė kalėdinė eglė – būtina. Šįmet ji bene dviejų metrų aukščio, puošta raudonais ir auksiniais žaislais. Tiesa, tai yra pirmoji eglutė, kuri stovi mūsų namų viduje“, – DELFI išduoda ji.

Indrės Kvedarienės namų dekoras

„Kai eglė kieme ir už lango būna sniego, mes galime gėrėtis įspūdingu jos vaizdu pro didelį terasos langą. Tačiau keli metai buvo labai vėjuoti, eglę tekdavo perpuošti kelis kartus. Juokauju, kad jau pavargau vis iš naujo ją dekoruoti, ji tiesiog neatlaiko lietuviškų orų, tad šiemet nusprendėme nerizikuoti. Nors, ko gero, prašovėme, mat šiemet už lango ramu, pusto sniegas“, – pastebi pašnekovė.

Nors Kalėdų medis nėra gyvas, Indrės namuose netrūksta tikrų džiugių šventinių emocijų.

„Kadangi eglę puošiame labai anksti, būtų gana sudėtinga ją išlaikyti gyvą ir gražią visą šį laiką. Tačiau svarbiausia ne tai, o tradicijos ir laikas su šeima“, – šypteli ji.

Indrės Kvedarienės namų dekoras

„Mano nuomone, tai ir yra pati geriausia dovana, kurią gali padovanoti. Nemėgstu lėkimo, skubėjimo, nes, kaip žinia, prieš šventes visus apima kalėdinė „karštinė“. Tad po darbų maratono, kuomet visų klientų norai išpildyti, užsakymai baigti, visą savo laiką dovanoju artimiesiems: vyrui, sūnums, tėvams, sesei ir bičiuliams. Visi lankomės vieni kitų namuose, gaminame valgyti ar kartu tiesiog tingime“, – pasakoja Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)