Anglijos ir Italijos milžinai susitiks Liverpulyje. C grupėje pirmąją vietą užima „Napoli“ (9 taškai), antrąją – Paryžiaus „Saint-Germain“ (8), trečiąją – „Liverpool“ (6), ketvirtąją – „Crvena Zvezda“.

„Liverpool“ komandai, norint iškopti į atkrintamąsias varžybas, būtina pergalė bent 1:0 arba didesniu įvarčiu skirtumu. Pirmąsias šios ekipos ir „Napoli“ rungtynes 1:0 laimėjo Italijos klubas.

Neapolio futbolininkai Čempionų lygoje kol kas nepatyrė nė vieno pralaimėjimo – 2 pergalės, 3 lygiosios. Tiesa, „Napoli“ iš šešių ankstesnių mačų svečiuose su Anglijos ekipomis netriumfavo nė viename.

Turnyro lentelė
(vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įmušti įvarčiai, praleisti įvarčiai, įvarčių santykis, taškai)

Napoli52307439
PSG522113858
Liverpool52038716
Crvena zvezda5113413-94

Italijos komanda savo šalies čempionate laimėjo dvejas rungtynes iš eilės ir užima antrąją vietą – 8 taškais atsilieka nuo Turino „Juventus“, bet šešiais lenkia Milano „Inter“.

Praėjusiame ture „Napoli“ 4:0 sutriuškino „Frosinone“. Tokiu pat rezultatu Anglijos pirmenybėse pergalę iškovojo „Liverpool“, kuris pranoko „Bournemouth“ klubą. Jurgeno Kloppo auklėtiniai laimėjo tris iš eilės „Premier“ lygos dvikovas, pakilo į pirmąją poziciją ir turi tašku daugiau nei „Manchester City“.

Liverpulio komanda vienintelė Anglijoje, kuri nesuklupo nė karto – 13 pergalių ir 3 lygiosios.
„Liverpool“ su „Napoli“ Čempionų lygoje kovėsi tris kartus, pasidalijo po pergalę, o vienas mačas baigėsi taikiai.

Praėjusį sezoną Liverpulio futbolininkai žaidė UEFA Čempionų lygos finale ir tik jame pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai.

Kitose C grupės rungtynėse „Crvena Zvezda“ priims PSG klubą. Jeigu PSG nelaimės, o „Liverpool“ įveiks „Napoli“ futbolininkus, už kito etapo borto liks būtent Prancūzijos čempionai.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai iš viso antradienį bei trečiadienį parodys šešerias rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 11 d.

19.45 val. „Schalke“ – „Lokomotiv“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val., „Liverpool“ – „Napoli“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Barcelona“ – „Tottenham Hotspur“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports+“);

gruodžio 12 d.

19.45 val. „Real“ – CSKA (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Šachtar“ – Liono „Olympique“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Ajax“ – „Bayern“ “ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“ ir TV6).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)