50 - metis vyras vis dar puikus variantas, nors jau liemuo papilnėjęs ir plaukų mažiau. Tačiau 50-metė moteris – jau šiaip sau reikalas (ir tegul ji atrodo puikiai, turi stilių, humoro jausmą, patirtį ir kitas teigiamas savybes). Ir to pusšimčio metų nepaslėpsi: jis matomas akyse ir kūne. Akyse jau matosi tas amžinas klausimas: ar aš dar vis patraukli ir įdomi (seksualine ir kitomis prasmėmis). Iš žvilgsnio gali atspėti, ar moteris apie amžiaus vidurį: ji į sutiktą vyrą žiūri kitaip – vertinančiai. Na, o mes, vyrai... su metais vis mažiau norisi rėžti sparną apie ką nors, norisi tik sekso (be įsipareigojimų).

Štai ir visa paslaptis: jei sutikai, kaip dabar manai, savo svajonių moterį (kas paaiškės tik gyvenimo pabaigoje), tai iš kitų nieko ir nebenori (na, nebent lovos reikalų, bet be įsipareigojimų ir tik ketvirtadieniais, nes penktadieniais esu užimtas kitais įdomiais dalykais, kuriuose, deja, bet tau nėra vietos...).

Jeigu reiktų rinktis partnerę – rinkčiausi 40-metę: ji vis dar įdomi visomis prasmėmis... Visgi svarbiausia, koks bebūtų amžius, rinkčiausi tą, kuri nelesa vyrui smegenų.