„Daily Mail“ skelbia, kad atskirai didžiąsias metų šventes sutikti poros panoro dėl įtemptų Kate ir Meghan santykių. Pasirodo, kad nesutarimai tarp damų ėmė kilti dar prieš buvusios aktorės ir princo Harry vestuves.

Teigiama, kad K. Middleton ir M. Markle stipriai apsižodžiavo prieš ceremoniją, kuomet dar būsimoji karališkosios šeimos narė nepagarbiai kalbėjo su aptarnaujančiuoju personalu. Anot artimų šaltinių, Kate tiesiog įsiuto, nes tai buvo tiesiog „nepriimtina“.

Princas Harry ir jo žmona Meghan Markle, princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton

Kembridžo kunigaikštienė apie įvykusią situaciją pranešė princui Harry, teigdama: „Tai yra mano aptarnaujantis personalas ir su jais kalbuosi tik aš“, skelbia „The Sun“.

Tariami nesutarimai neva ėmė kilti iškart po to, kai buvo paskelbta žinia, kad iškart po vestuvių princas Harry su žmona apsigyvens Kensingtono rūmuose.

Nors šie gandai yra vis plačiau aptarinėjami, juos Kensingtono rūmai neigia.

Pabėgo iš brolio kaimynystės

Jie vedę išties skirtingas moteris: viena – linkusi paklusti, o štai kita – išsiskirti, ir pastarosios ne itin slepiamas priešiškumas, matyt, prasismelkė ir tarp brolių, kitados laikytų visą gyvenimą nenutrūkstančiais ryšiais susaistytų paties elementariausio fakto – gimimo vienoje šeimoje.

Toks įspūdis, tarytum regime karaliaus Jurgio VI ir jo brolio Eduardo VIII daug nerimo sukėlusios istorijos pakartojimą. Šis atsisakė sosto, kad galėtų vesti atklydėlę iš JAV Wallis Simpson, tuo žinoma, pelnydamas didžiulę savo svainės, vėliau – karalienės Elžbietos (karalienės motinos), panieką, rašo „Daily Mail“.

Dabar gi princas Harry nutarė palikti brolio Williamo namais tapusius Kensingtono rūmus ir su žmona apsigyventi Frogmore dvare – tame pačiame, kuriame palaidoti balta varna laikytas jo prosenelio brolis Eduardas ir jo žmona.

Beveik nekyla abejonių, kad brolių sprendimą gyventi atskirai paspartino princo Harry vedybos su M. Markle.

Vimbldono turnyro viešnios

Taigi, buvusios aktorės atvykimas išties bent kiek sutrikdė šeimos darną, o taip nutiko ir dėl jos įnoringo būdo (kaip užsiminė vienas gerai informuotas šaltinis), ir dėl Harry nuostatos, kad jo žmonai turi būti leista elgtis savaip („Ko Meghan nori, tą turi ir gauti“, – sykį pasakė Harry).

Nekyla abejonių ir dėl to, kad ne per seniausiai tituluota Sasekso kunigaikštienė, švelniai tariant, nesibičiuliauja su svainio žmona – Kate Middleton.

Šios dvi moterys – tiesiog labai skirtingi žmonės, todėl tereikia džiaugtis, kad sugeba bendrauti be juntamos konfrontacijos.

Vis dėlto teigti, kad princų keliai išsiskyrė tik dėl M. Markle, būtų klaidinga.

Kaip teigia daugelis ne vienus metus karališkajai šeimai tarnavusių asmenų, 34-erių metų princas Harry – jau suaugęs vyras, atkaklumu tikrai nenusileidžiantis savo žmonai.

Vienas, be kita ko, itin palankiai Harry atžvilgiu nusiteikęs asmuo princą apibūdino kaip gana diktatorišką ir užsiminė, kad išsikelti jam labai svarbu, bet tas troškimas nė kiek neužgožia jo meilės broliui bei mažiesiems dukterėčiai ir sūnėnams.

Išsikelti princas Harry, esą, ryžosi ne siekdamas patenkinti žmonos įgeidžius, bet pats norėdamas ištrūkti iš karališkosios šeimos gyvenimo akvariumo ir tai neva darąs vien dėl savo santuokos ir dar negimusio kūdikio gerovės.

Meghan Markle (kairėje) ir Kate Middleton/ Shutterstock ir Vidapress nuotr. montažas

Vadinasi, tai žingsnis, kurį šeštas eilėje į Britanijos monarcho sostą asmuo laiko ypač pagrįstu ir motyvuotu.

Tačiau princo sprendimas išsikelti į atokią Frogmore rezidenciją Vindzoro dvare ir apsigyventi netoli jo garbinamos senelės privertė nustebti.

Ypač netikėtas jis pasirodė todėl, kad, kaip ne sykį buvo pranešta, pora jau taikėsi į Glosterio kunigaikščių apartamentus Kensingtono rūmuose, esančius visiškai šalia 22-iejų kambarių namo, kuriame gyvena Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė.

Kitaip nei buvo tikėtasi, karalienės pusbrolis Richardas ir jo žmona Birgitte mielai sutiko užleisti tuos namus princui Harry ir jo sutuoktinei. Glosterio didikų pora kitais metais žada apsigyventi daug mažesnėje rezidencijoje.

Tad jei vieta, apie kurią ilgai buvo kalbėta kaip apie princo Harry ir M. Markle būsimus namus, dabar atlaisvinta, kodėl gi jie nepuola įsikelti? Ar gali būti, kad visa ko priežastis – tarp brolių ir jų žmonų tvyranti įtampa?

Kaip sako vienas informuotas asmuo, mąstydami, kur gyventi, sutuoktiniai svarstė keletą variantų ir dar visiškai neseniai nebuvo priėmę jokio sprendimo.

O dėl Frogmore jie apsisprendė grįžę iš turnė po Australiją ir Ramiojo vandenyno pietuose esančias šalis. Viena iš tokio sprendimo priežasčių, esą, buvo išlaidos, kurių pareikalautų deramas apartamentų Kensingtono rūmuose sutvarkymas.

Juoda katė perbėgo ir per brolių kelią

Negana to, šaltiniai tvirtina, kad Didžiosios Britanijos princas Harry supyko ant brolio Williamo, nes šis M. Markle po poros sužadėtuvių neparodė deramos pagarbos.

Gerai informuotas šaltinis atskleidė, kad 34 metų Harry įsitikinęs, jog 36 metų jo brolis Williamas nepakankamai pagarbiai ir svetingai į karališkąją šeimą priėmė tuometinę jo sužadėtinę.

Įtampa tarp brolių dingo tik įsikišus tėvui princui Charlesui – galiausiai Williamas ir Kate pakvietė Harry ir Meghan kartu praleisti Kalėdas jų namuose Norfolke.

Gandai, kad poros ne itin gerai sutaria, sklando jau kuris laikas – viskas prasidėjo nuo tada, kai pasirodė pranešimų, jog Harry ir Meghan iš Kensingtono rūmų keliasi į Frogmoro kotedžą.

„Vanity Fair“ šaltinis pareiškė, kad „šios problemos – brolių tarpusavio reikalas“.

Štai ką teigia artimas bičiulis: „Harry jautėsi taip, tarsi brolis nepakankamai gerbia jo sužadėtinę, ir jam apie tai pasakė. Brolių kelią perbėgo juoda katė. Įtampa dingo tik įsikišus princui Charlesui. Jis paprašęs Williamo dėl brolio pasistengti. Štai kodėl Kembridžo kunigaikščiai pakvietė Sasekso kunigaikščius kartu švęsti Kalėdas“.

Meghan Markle (kairėje) ir Kate Middleton/ Shutterstock ir Vida Press nuotr. montažas

Praeitas Kalėdas Sasekso kunigaikščiai praleido Norfolke, o Kalėdų dieną prisijungė prie karalienės ir likusios karališkosios šeimos netoliese esančiame Sandringame.

Šaltinio teigimu, „Kate ir Meghan labai skirtingi žmonės, jos neturi nieko bendro, tačiau stengiasi sutarti“. Kensingtono rūmai savaitgalį išplatino pranešimą, kad Harry ir Meghan keliasi gyventi į Frogmoro kotedžą Vindzore.

Prieš tai sklandė gandai, kad Meghan ir Harry persikels į Kensingtono rūmų 1-uosius apartamentus visai šalia Kembridžo kunigaikščių 22-ųjų apartamentų.

Štai ką šaltinis teigia „The Daily Mail“: „Įsivaizdavimas, kad jie vis dar tie du žavūs broliukai viską darantys kartu, gyvenantys kartu ir negalintys vienas be kito, jau nebeaktualus. Kad ir kokie geri bebūtų norai, jiems ne visada pavyksta visais klausimais rasti bendrą kalbą. Tiesa ta, kad jie užaugo. Kartu praleidžia žymiai mažiau laiko, abu turi savo gyvenimus. Nepaisant to, jie vis dar labai artimi, artimesni nei dauguma brolių. Harry sukūrė šeimą, susilauks atžalos, jis kuria savo ir tik savo ateitį“.

Kiti šaltiniai teigia, kad Harry ir Meghan pasirinkimai Londone gana riboti, o pora labiausiai už viską norėjo, kad jų vaikai augtų kuo toliau nuo Kensingtono rūmų pompastikos: „Tiesa ta, kad jiems Kensingtono rūmuose trūksta vietos. Jie nuo pat vestuvių domėjosi galimybėmis Vindzore“.

Nepaisant to, dar prieš karališkąsias vestuves gegužę sklido gandų apie Meghan ir Kate nesutarimus. „The Telegraph“ skelbė, jog net du šaltiniai patvirtino, jog Kate po mažosios Charlotte suknelės matavimo prieš vestuves buvo „paplūdusi ašaromis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)