Massimiliano Allegri auklėtiniai Florencijoje 3:0 nukovė jau į 9-ąją turnyrinės lentelės poziciją nukritusią „Fiorentina“ ekipą.

Abu klubai jau nuo pirmosios minutės ėmė žaisti atvirą futbolą, o šeimininkai pirmoje mačo pusėje net turėjo ne vieną progą išsiveržti į priekį.

Vis dėlto, pirmieji pasižymėjo svečiai. 31-ąją mačo minutę gavęs gražų Paulo Dybala perdavimą Rodrigo Bentancuras apsivarė du varžovų gynėjus ir iš 16-kos metrų pasiuntė kamuolį į tolimąjį apatinį vartų kampą.

„Senosios senjoros“ futbolininkai ėmė diktuoti rungtynių tempą ir, nors antrojo įvarčio teko palaukti, „Juventus“ aikštėje atrodė labai užtikrintai.

69-ąją minutę chaosu po kampinio pasinaudojo Juano Cuadrado ir Giorgio Chiellini duetas. Kolumbietis gavo kamuolį 30 metrų nuo vartų atstumu ir jį kėlė link vartų, kur kamuolio laukė italas. G. Chiellini krisdamas patogiai pataikė į kamuolį ir nepaliko vilčių šeimininkų gynybai.

Jau netrukus ranka po Mario Mandžukičiaus bandymo kelti kamuolį sužaidė vienas „Fiorentina“ gynėjų. Lengvu šansu pasinaudojo Cristiano Ronaldo – portugalas smūgiavo į kairį viršutinį vartų šansą ir nepaliko šansų Albanui Lafontui.

Po šios pergalės „Juventus“ yra surinkę jau 40 taškų ir nuo artimiausių persekiotojų „Napoli“ futbolininkų yra pabėgę per 11 taškų.

Feraros SPAL 2 – 2 „Empoli“

5 min. [1:0] Jasminas Kurtičius
24 min. [1:1] Francesco Caputo
43 min. [1:2] Rade Kruničius
66 min. [2:2] Jasminas Kurtičius

Florencijos „Fiorentina“ 0 – 3 Turino „Juventus“

31 min. [0:1] Rodrigo Bentacuras
69 min. [0:2] Giorgio Chiellini
79 min. [0:3] Christiano Ronaldo (11 m. baudinys)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)