Šių trijų Zodiako ženklų gyvenimas iš tiesų pasikeis į gerąją pusę. Jie ketina žengti svarbų žingsnį santykiuose – ir tai juos priartins prie begalinės meilės. Šie Zodiako ženklai 2019 m. ketina vesti (ištekėti)!

Skorpionas

Sveikiname, Skorpionai! Pagal žvaigždžių išsidėstymą ir didžiausių astrologijos ekspertų prognozes akivaizdu, kad jūs gausite progą oficialiai įteisinti santykius su dabartinius partneriu (-e). Pagaliau būsite pasirengę praverti savo emocines sienas ir susieiti savo gyvenimą su šalia esančiu žmogumi. O jei partnerio (-ės) šiuo metu neturite, didelė tikimybė 2019 metais su juo (ja) susipažinti. Svarbiausia – Naujuosius pasitikite atvira širdimi!

Šaulys

Jūs pakliuvote tarp trijų laimingųjų Zodiako ženklų, kurie ateinančiais metais būtinai susituoks. Jūs esate labai įdomūs ir nenuspėjami, tačiau ateinančiais metais galite tikėtis, kad jūsų gyvenimas pagaliau stabilizuosis – pagaliau ryšitės įteisinti santykius su partneriu (- e). Vieniši Šauliai tokie liks neilgai – 2019 metai jums žada naujus rimtus santykius.

Žuvys

Jūs – trečiasis Zodiako ženklas, kuriems ateinančiais metais bus palankūs meilės dievai – 2019 m. jūsų laukia santuoka. Jau dabar galite morališkai (ir finansiškai) ruoštis vestuvėms. Jei mylimojo (-osios) kol kas neturite, atverkite savo širdį, nes jis (ji) pakeliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)