Savo naująją knygą „Veido savimasažas – maloni priklausomybė“ nedideliam būreliui moterų pristačiusi Viktorija Baltramiejūnienė pasakojo, jog nuostabiems veido pokyčiams užteks vos penkių minučių savimasažo ryte ir penkių vakare.

„Per mėnesį tai taps maždaug penkiomis valandomis, o per metus – 60 valandų. Tokiu atveju rezultatais jūsų niekada nepasivys joks specialistas“, – tikino veido mankštos ir savimasažo bei kitų manualinių technikų specialistė.

Anot V. Baltramiejūnienės, veido masažai tinka visiems, jei tik norite taupyti savo laiką. O kas nenori jo taupyti? Vis dėlto, prieš pradedant praktikuoti savimasažus, įsitikinkite, kad jūsų veidas sveikas: nekamuoja aktyvi aknė, egzema, kuperozė ir pan. Taip pat venkite savimasažo iškart po cheminio veido šveitimo.

Savo knygoje specialistė teigia, kad net minimalus dėmesys savo veidui namuose bus penkiskart svarbesnis ir galbūt veiksmingesnis negu reguliarus lankymasis pas kosmetologą ar dermatologą. Vis dėlto, svarbu žinoti, ką tiksliai darome, kad sau nepakenktumėme.

Tiesa, svarbiausia nepersistengti. Veido savimasažas neturėtų trukti ilgiau nei 20-30 minučių. „Užsižaidus“ gali imti skaudėti galvą.

Kaip teisingai nuvalyti odą, atlikti penkių minučių savimasažą ir ką dar svarbiausia žinoti – žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)