GROŽIS IR SVEIKATA

• Geriausi Rygos SPA

ESPA

„ESPA Riga” gali pasigirti išties puikiais lankytojų atsiliepimais ir neretai pateikia specialių pasiūlymų, kuriuos galite rasti oficialiame jų tinklapyje. SPA savo klientams siūlo įvairių terminių baseinų ir vonių, daugiafuncinių dušų, kūno rengybai skirtą erdvę bei veiksmingas grožio paslaugas, atliekamas geriausių profesionalų, priversiančių pajusti ypatingą rūpestį ir patirti aukščiausią paslaugų kokybę.
Norite ramios ir intymios vietos atgauti jėgas? „Taka Spa” – tai, ko ieškote. Šis SPA skambiai žada viešnagę, kurioje pasijusite tarsi gražiausias, protingiausias ir stipriausias pasaulio žmogus. Ko gero, verta patikrinti.

Taka Spa

• SPA centrai už Rygos ribų

Egzotikos mėgėjai tiesiog privalo apsilankyti užmiesčio SPA centruose arba vadinamuosiuose sveikatinimosi ūkiuose, kur siūlomos ne tik puikios kūno ir proto atgaivos programos, bet ir užburianti ramybė, įstabaus grožio aplinka bei įkvepianti gamtos didybė.

Pavyzdžiui, Latvijos Amatos regione veikiantis „Annas Hotel”, savo svečius kviečiantis į unikalų SPA centrą, vonių ir pirčių kompleksą bei lėtojo maisto restoraną. Šis SPA įkurtas restauruotame XVIII a. istoriniame dvare vaizdingoje vietovėje. Čia galėsite atsipalaiduoti nuo miesto šurmulio bei pravėdinti galvą pasivaikščiojimu miške. Jūsų dėmesio verti ir „Silene”, „Hotel Liepupe Manor”, „Rumene Manor House”, „Lantus” ir daugybė kitų.

Visą SPA viešbučių sąrašą Latvijoje rasite čia: http://www.latvia.travel/en/accommodation-category/spa-hotels?field_accommodation_category_tid_i18n=44987

AKTYVIAM POILSIUI

Latvijoje ne tik gausu įdomių turistinių objektų, tačiau čia siūloma ir daugybė galimybių dalyvauti įvairiuose renginiuose, dirbtuvėse, šventėse, mokymuose. Tai reiškia, kad po viešnagės kaimyninėje valstybėje namo parsivešite ne tik malonių prisiminimų, bet galbūt ir savo gamybos keraminį puodelį ar pačių keptą pyragą.

• Keramikos užsimėmimai

Pavyzdžiui, keramikos įgūdžius patobulinti ar atrasti jums padės „Oltes Ceramics”, „Vaivada Ceramics” ar „Laima Ceramics” personalas. Galėsite išmokti sukti puodžiaus ratą ir pasigaminti originalų dubenį, vazą ar puodynę – juk nėra nieko maloniau nei po kalėdine eglute palikti savo paties rankų darbo dovaną.

Aktyvus poilsis Latvijoje
Aktyvus poilsis Latvijoje

Aktyvus poilsis Latvijoje

• Bobslėjaus ir rogučių trasos

Išbandykite Siguldos bobslėjaus ir rogučių trasas. Čia apsilankyti galite nuo lapkričio iki kovo mėnesio vidurio, o smagiai laiką praleis ir adrenalino mėgėjai, ir ramesnių pramogų gerbėjai. Galėsite pasirinkti vieną iš trijų trasų pagal tai, kiek adrenalino norite patirti.

• Vertikalus vėjo tunelis

Norėtumėte išpildyti vieną iš seniausių žmonių svajonių – skristi? Apsilankykite „Aerodium”! Tai vertikalus vėjo tunelis, leidžiantis savo kailiu išbandyti laisvojo kritimo potyrius. Keisdami savo kūno poziciją, keisite ir judėjimo kryptį – galėsite kilti aukščiau, leistis ar išmokti įvairiausių triukų.

Aktyvus poilsis Latvijoje

• Ekskursija duonos kepykloje

Norite sužinoti, kiek amžių latviai namuose kepa duoną? Išbandykite patys, o tai galima padaryt „Laci” kepykloje Pinkiuose arba „Donas” ūkyje Bluomėje. „Laci” kepykla siūlo ekskursijas vaikams ir suagusiems, tačiau taip pat gali sukurti puikią pramogą ir įmonės darbuotojams ar net neseniai susituokusioms poroms. Čia pat galite nusipirkti ir kepyklos gardumynų, tad, ką veikti čia ras ir tie, kurie labiau mėgsta valgyti nei gaminti.

Maistas

Latvijoje nestinga kūrybingų ir entuziastingų virėjų ir pasaulinio lygio restoranų, siūlančių tiek nacionalinės, tiek tarptautinės virtuvės patiekalų. Ar bereikia daugiau įkalbinėjimų apsilankyti bent viename iš dešimties geriausių Latvijos sostinės restoranų?

Jei sudėtinga išsirinkti – padėsime, nepraleiskite pro akis pačioje Rygos širdyje esančio restorano „Biblioteka N°1”. Parke esantis restoranas pasižymi neįprastu interjeru ir nuostabiu maistu, kuris jungia latviškas tradicijas ir modernią virtuvę.

Ryga – puiki vieta gurmė atostogoms, tačiau savo skonio receptorius maloniai nustebinsite ir apsilankę restoranuose už Latvijos sostinės ribų. Pavyzdžiui, jei norite trumpam pabėgti į pajūrį ir maloniai pavakarieniauti – jums puikiai tiks “36. Line” restoranas ant jūros kranto Jūrmaloje.

Planuodami kelionę į Latviją, nepamirškte pasinaudoti puikiu padėjėju – „Trip-Planner”.

Ieškote daugiau įkvėpimo kelionėms? Apsilankykite www.Latvia.Travel puslapyje internete bei sekite „Instagram” paskyrą @EnjoyLatvia. Planuodami kelionę į Latviją, nepamirškte pasinaudoti puikiu padėjėju – www.Latvia.Travel “Trip-Planner”.

Užsakymo nr.: PT_79642393