12
Kitas

Galvosūkių atsakymai

„My Favourite Voucher Codes“ sukurtas galvosūkis sudėliotas iš daugybės nešiojamųjų kompiuterių, planšetinių kompiuterių, mobiliųjų telefonų ir tik vieno popierinio maišelio.

Kadangi visi daiktai yra to paties melsvo ir pilkšvo atspalvio, aptikti paslėptąjį maišelį nėra lengva.

Pasak galvosūkio kūrėjo, maišelio suradimo rekordas yra vos šešios sekundės, tačiau bandant surasti pasislėpusį pirkinių maišelį, prie paveikslėlio gali tekti prarymoti ir iki penkių minučių.

Tad kiek laiko užtruksite, kol pastebėsite pasimetusį maišelį?

Paveiksliukai-mįslės

Abiejų galvosūkių atsakymus rasite kitame puslapyje.

Šiemet daug dėmesio socialiniuose tinkluose susilaukė ir dar vienas iššūkis – galvosūkis, kurį įkvėpė vis labiau augantis technologijų vyravimas mūsų gyvenime.

Londone įsikūrusi šviečiamųjų atviručių kompanija „Edu Prints Plus“ savo „Facebook“ puslapyje pasidalino nespalvotu piešiniu, kuriame pavaizduota daiktų krūva, ir metė iššūkį savo puslapio sekėjams – per 20 sekundžių surasti šiame piešinyje paslėptą knygą.

Paveiksliukai-mįslės

Jau daugiau nei du tūkstančiai žmonių nutarė išmėginti savo suvokimo įgūdžius, tikėdamiesi, kad būtent jie greičiausiai tarp daugybės kompiuterinių žaidimų konsolių, fotoaparatų ir ausinių aptiks knygą.

Galvosūkio kūrėjai sulaukė atsiliepimų, kad paslėptasis daiktas gali būti surastas per tokį trumpą laiką kaip penkios sekundės. Įdomu, kiek užtruktumėte jūs?

„Edu Prints Plus“ įkūrėjas Faisalis Naisimas atskleidė, kad galvosūkio įkvėpimas susijęs su jo pomėgiu skaityti popierines knygas – būtent joms, o ne informacijai ekrane F. Nasimas teikia pirmenybę. Jis sakė: „Man patinka tokie galvosūkiai – jie padeda lavinti ir aštrinti žvilgsnį bei išmėginti suvokimo įgūdžius“.

„Šiuolaikiniame pasaulyje, kur technologijos, regis, nustelbia visiškai viską, man paties tikriausio džiaugsmo suteikia galimybė pasiimti popierinę knygą ir valandai arba kelioms padėti į šoną savo telefoną ar planšetinį kompiuterį. Štai kas iš tiesų įkvėpė galvosūkį“, – aiškina F. Nasimas.

Daugiau nei du tūkstančiai žmonių išreiškė, kad jiems patiko šis „Facebook“ įrašas su galvosūkiu, ir pasidalino, kiek laiko prireikė, kol atrado paslėptą knygą.

12
Kitas

Galvosūkių atsakymai

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)