Pirmasis jųdviejų mažylis gimė 3,220 kg svorio ir 56 cm ūgio. Sūnelis, kuris gimė savaite anksčiau, buvo pavadintas Emilio vardu.

„Jaučiamės gerai, vaikelis labai ramus, tikėjomės, kad bus daug vargo, o jis tyliai ramiai sau guli, balsą tik per apžiūras parodo“, - juokauja olimpiečio žmona Simona.

Apie tai, kad laukiasi berniuko pora pranešė socialiniame tinkle ir netrukus sulaukė daugybės sveikinimų bei džiugių bičiulių žinučių.

DELFI primena, kad pora susituokė šių metų gegužės 12 dieną. Pati ceremonija vyko Verkių parke, o vėliau jaunieji ir ceremonijos dalyviai pajudėjo į VU botanikos sodas Kairėnuose, kur vyko ir jų vestuvinė fotosesija.

Vestuvių dieną pora nestokojo puikios nuotaikos ir pozityvių emocijų bei mielai pozavo fotografams, bendravo ir šnekučiavosi su susirinkusiais jų pasveikinti draugais ir artimaisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)