„SportsDirect.com“ tinklui priklauso sporto, mados ir laisvalaikio prekių ženklai, puikiai žinomi visame pasaulyje – „Dunlop“, „Slazenger“, „Everlast“, „Lonsdale“, „Karrimor“ ir kiti. Čia bus galima rasti ir pačių didžiausių prekės ženklų produkcijos, tokių kaip „Nike“, „Adidas“, „Under Armour“ ir kitų. Lietuvoje parduotuvei atstovauja gerai žinoma sporto ir laisvalaikio prekių prekybos lyderė „Sportland LT“.

20 tūkst. batelių porų asortimentas

„Tikime, kad pirmoji šio tinklo parduotuvė Šiauliuose sulauks didžiulio susidomėjimo. Tai svarbus žingsnis ne tik prekybos centrui, bet gera žinia ir visai Šiaulių miesto bendruomenei, aktyviai gyvenantiems ir sportuojantiems žmonėms, kurie ieško maksimalaus balanso tarp sporto ir laisvalaikio prekių kokybės bei kainos“, - mintimis dalijasi „Sportland LT” vadovas Juras Veželis.

Pasak jo, „SportsDirect.com“ parduotuvės būtent tuo ir išsiskiria – galėdami pasiūlyti žinomus prekės ženklus už prieinamą kainą: „O ką jau ir kalbėti apie prekių gausą ir didžiulį pasirinkimą, pavyzdžiui, šioje naujoje parduotuvėje Šiauliuose bus galima rinktis iš daugiau nei 20 000 vienetų įvairių batelių porų. To negali pasiūlyti nė vienas kitas Šiauliuose dirbantis prekybos atstovas“.

Sportas ir mada eina išvien

Nors ilgą laiką sportas ir mada gyveno atskirus gyvenimus, dabar jau nieko nebestebina, kai prie klasikinės aprangos deriname sportinius batelius - juk stipriausias sportinės mados privalumas yra patogumas. Pastaruoju metu ne tik sportiniai bateliai, bet ir sportinio stiliaus drabužiai bei aksesuarai užkariavo mados podiumus.

Prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas“ vadovė Dina Bunce džiaugiasi gerai žinomo ir lietuvių jau pamėgto tarptautinio ženklo atėjimu: „Ne paslaptis, kad dauguma šiauliečių įsigydavo prekes iš elektroninės „Sportsdirect.com“ parduotuvės, o dabar galėsime juos pakviesti apžiūrėti ir įsigyti pamėgtų prekių čia pat, Šiauliuose. Stengiamės, kad mūsų prekybos centre šiauliečiai rastų pačias karščiausias mados naujienas, geriausius restoranus ir daug įdomių renginių. Šiais metais duris atvėrė klientų jau pamėgtas, gerai žinomas „Grill London“ restoranas, keletą gerų naujienų miesto gyventojams turime paruošę ir 2019 m.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)