„Visi daro klaidų. Teisėjas yra žmogus ir gali klysti. Tačiau kitas reikalas, kaip jis aikštėje elgiasi, kaip jis su manimi bendrauja, – po rungtynių kalbėjo Neymaras. – Jis man kažką pasakė, ko aš nenorėčiau jums pakartoti. Tai buvo nepagarbu“.

Brazilas ir klausinėjamas neprasitarė, ką arbitras iš Olandijos jam pasakė. „Tikrai nekartosiu, ką jis kalbėjo, tačiau taip elgtis jis negali. Jei jis turi švilpuką ir korteles dar nereiškia, kad jis yra virš visko. Kažkas aukštesnis turėtų imtis čia priemonių. Ms, žaidėjai turime aikštėje rodyti teisėjui pagarbą, tačiau tas pats turėtų galioti ir atvirkščiai“, – sakė jis.

Subjektyvus taisyklių ir epizodų aikštėje traktavimas papiktino visus PSG klubo atstovus.

„Mums reikia vaizdo peržiūros galimybės. Tikiuosi, kad ji bus. Tikrai matėme dvi grubias teisėjo klaidas, – sakė Paryžiaus klubo vadovas Nasseras Al-Khelaifi ir gyrė trenerio Thomo Tuchelio darbą. – Jis puikiai pasidarbavo, gaila, kad mums nepasisekė“.

Pats PSG strategas taip pat atkreipė dėmesį į teisėjavimo spragas: „Apmaudu, kad turime susitaikyti su tokiu rezultatu“.

UEFA Čempionų lygos C grupėje PSG po 4 rungtynių su 5 taškais užima trečią vietą. Prieš Prancūzijos čempionus rikiuojasi „Liverpool“ ir „Napoli“, turintys savo sąskaitoje po 6 taškus.

Lapkričio 28 dieną tolesnė PSG perspektyva paaiškės po dvikovos su „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)