Paprastai bet kuriame iš minėtų klubų žaidžiantis futbolininkas finansiškai apsirūpina visam gyvenimui. Tačiau Ronaldinho tai jau tapo tolima svajone. Vienas iš brazilų interneto leidinių UOL praneša, kad žvaigždės sąskaitoje nėra nė 6 eurų.

2004 ir 2005 metais FIFA geriausiu planetos futbolininku pripažintas Ronaldinho yra nemokus. Prie finansinio kracho jį privedė dviejų milijonų eurų piniginė bauda, kurios jis nesumokėjo. Ši buvo skirta už nelegalias Ronaldinho ir jo brolio Roberto de Assiso statybas saugomoje gamtos teritorijoje.

Um domingo lindo com meu filho!!! Bom demais!!!

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) on Oct 15, 2018 at 8:10am PDT

Vietos įstaigų nurodymu Ronaldinho neteko paso ir negali keliauti. Tiesa, brazilo gyvenimo pinigų stygius negadina – socialiniuose tinkluose publikuojamos fotografijos sudaro įspūdį, kad futbolininkas mėgaujasi gyvenimu.

Rugsėjį jis dalyvavo FIFA apdovanojimų ceremonijoje Londone, vėliau lėktuvu apsuko pusę pasaulio – per Kiniją, Japoniją ir Afriką.

Gelbėti žvaigždę pasišovė „Nike“ bendrovė – puolimo genijus dalyvaus Vokietijoje vykstančiuose šios produkcijos išpardavimuose, dėl to jam bus sugrąžintas ir pasas. Ženkli suma turėtų jį pasiekti ir už sportinių batelių linijos su Ronaldinho vardu paleidimas JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)