Vilniaus ekipa grupės etape 38:5 nepasigailėjo Maskvos „Mifi“ (Rusija) ekipos bei 31:12 įveikė Minsko „Graždanačka“ (Baltarusija) klubą. Užėmusios pirmąją vietą grupėje, VRA regbininkės pateko į turnyro finalą.

Finale laukė akistata su Sankt Peterburgo „Flagman“ (Rusija) ekipa. Nors po pirmojo kėlinio dar pirmavo Rusijos ekipa 12:7, antroje mačo dalyje užsivedusios VRA žaidėjos perėmė iniciatyvą ir iškovojo pergalę 26:12.

„Nuskambus paskutiniam teisėjo švilpukui, neturėjome kur dėtis iš laimės. Ėmėme šokinėti ir puolėme treneriui į glėbį. Po varžybų dar porą valandų skraidėme padebesiais ir vis kartojom „Mes laimėjom“. Jausmas labai puikus“, – mintimis dalinosi viena VRA komandos lyderių Erika Šimkonytė.

Regbininkė prisipažino, kad sunkiausios rungtynės buvo finale.

„Kankino jaudulys. Žinojome, kad varžovės stiprios, bet sau tyliai kartojome, kad esame geresnės. Visos merginos buvo stipriai užsivedusios ir susikaupusios. Žinojome, kad turėsime atiduoti visas likusias jėgas.

Norėjome įrodyti tiek sau, tiek treneriui, kad mes galime. Po pirmojo kėlinio buvo sunku, skaudėjo, bet apie pralaimėjimą net negalvojome. Sušaukėme šūkį garsiau nei bet kada anksčiau ir su didžiuliu noru akyse bei jausmu širdyse stojome į kovą.

Antrajame kėlinyje neleidome varžovėms pelnyti nei taško, o pačios surengėme tris rezultatyvias atakas“, – džiaugėsi E. Šimkonytė.

Vilniaus VRA komanda
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)