Esu užsisakęs ne kartą maisto ir atveždavo viską kaip ir normaliai, per nustatytą laiką. Bet paskutinį kartą buvo visiškas pasityčiojimas. Visų pirma, pristatymo kaina buvo žvėriškai didelė. Net 2,50 Eur. Ir už ką? Už sugrūstą picą, vežamą NET tris valandas!

1. Čia vargais negalais įžiūrima „Meksikietiška“ pica .

2. O čia vargais negalais įžiūrima „Vištienos“ pica.

Ar kas nors supranta, kokios čia tiksliai picos? Aš tai nesuprantu. Užsakiau dvi 50 cm picas, kurios atrodo kaip nuotraukose. Čia jums 50 cm? Čia „Meksikietiška“ ir su vištiena? Negana to, kad picos yra visiškai sugrūstos, neįmanoma suprasti, kokios tiksliai čia picos, kokio dydžio jos, tai jos dar yra ir visiškai šaltos!

Atvežė picas tarsi davinį kiaulėms. Tad vienareikšmiškai mus laiko kiaulėmis ir galiu drąsiai teigti, kad šita maisto pristatinėjimo kontora – niekam tikusi, bevertė ir galima palinkėti tokiems tik užsidaryti, iš kurios niekas neturėtų nieko užsisakinėti, nebent irgi nori gauti tokias pašalusias, sugrūstas ir neaišku kokios rūšies picas. Gyvenime daugiau nieko neužsisakysiu, nes po šito šlykštaus išpuolio, už kurį teko suploti man net beveik 20 Eur, nieko nebenoriu iš jų pirkti daugiau. Ir nepatariu kitiems pirkti. Jeigu laikosi terminų, tai veža po tris valandas, o jeigu rašo, kad atveš per 20 min, tai visada pridės dar 2-3 valandas prie atvežimo laiko šitie maisto „vežiotojai“.

Viską apibendrinus, ne viskas yra auksas, kas žiba. Ir ne viskas, kas ruda, yra šokoladas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!