Elektrėnuose, magistralės A1 pakelėje įsikūrusi naujoji „Lidl“ parduotuvė, šiandien 7 val. ryto duris atvėrė pirmiesiems pirkėjams. Į parduotuvę adresu Sabališkių g. 1D nuo šiol užsukti patogu bus ne tik vietiniams gyventojams, bet ir keliaujantiems autostrada Kaunas-Vilnius. Ji pirkėjų kasdien lauks nuo 7 iki 22 val.

Tuo tarpu 8 val. ryto Visagine iškilmingai buvo atidaryta 41-oji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje. Ji pastatyta centrinėje miesto dalyje – buvusio viešbučio „Aukštaitija“ vietoje, Veteranų g. 9, kur pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 val. Bendradarbiaujant su vietos savivaldybe ir kuriantis Visagine, didelis dėmesys buvo skirtas vietos bendruomenės poreikiams, dėl to netoli naujosios parduotuvės įrengta vaikų žaidimo aikštelė su poilsio zona, o Veteranų g. šalikelėje įrengti takai pėstiesiems bei nauja autobusų stotelė.

Visais atvejais „Lidl“ parduotuvės projektuojamos su personalo patalpomis, sandėliu bei ekostotele, kurioje yra atliekų rūšiavimo talpos ir taromatai.

Grąžinant užstato sistemos ženklu pažymėtas pakuotes į taromatus visose „Lidl“ parduotuvėsse, sukauptą užstatą keliais mygtukų paspaudimais galima skirti vaikų dienos centrus valdančioms organizacijoms. Bendrovė, savo ruožtu, gyventojų paaukotų pinigų sumą padvigubina.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 41 prekybos tinklo parduotuvė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose ir Visagine. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Šiemet portalo „CV-Online“ surengtuose „TOP darbdavio 2017“ rinkimuose bendrovė „Lidl Lietuva“ pelnė 1-ąją vietą tarp visų dalyvavusių prekybos įmonių bei 2-ąją – pagrindinėje „TOP darbdavio“ kategorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)