Pirmąjį įvartį į šeiminkų vartus jau 7-ąją mačo minutę po Sergio Postigo perdavimo pelnė Jose Luisas Moralesas. Vos po kelių minučių ištiko dar viena nelaimė: madridiečių gynėjas sužaidė ranka baudos aikštelėje ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į „Real“ vartus.

Rogeris Marti sėkmingai realizavo Valensijos ekipai padovanotą progą ir jau 13-ąją rungtynių minutę padvigubino rezultatą. Šeimininkai visas rungtynes spaudė varžovus, tačiau pavojingų progų sukurti beveik nesugebėjo.

Tai pasikeitė 72-ąją minutę, kai po puikaus Karimo Benzema perdavimo kamuolį į vartus pasiuntė Marcelo, suteikdamas karališkajam klubui šansą atsitiesti. Visgi, „Levante“ futbolininkai atsilaikė iki mačo pabaigos ir šventė sunkiai iškovotą pergalę.

Tai jau ketvirtosios rungtynės iš eilės „La Liga“ čempionate, kai Madrido ekipa nesugeba iškovoti pergalės. Po 9 turų „Real“ yra surinkę 14 taškų ir rikiuojasi 5 turnyrinės lentelės vietoje.

Kitas Madrido ekipos išbandymas – jau antradienį UEFA Čempionų lygos grupių etape: namuose „Real“ priims Viktorijos „Plzen“ futbolininkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)