C. McGregoras pirmasis nepaisė UFC prezidento Dana White'o prašymo fiziškai neliesti savo varžovo: airis ranka nustūmė žemyn ištiestą Ch. Nurmagomedovo kumštį, bandė spirti, bet greitai abu atletai buvo atskirti didesniu atstumu vienas nuo kito.

Tada C. McGregoras paėmė mikrofoną ir kreipėsi į vakaro vedėją Joe Roganą ir žiūrovus.

„Neleiskite šiai smirdančiai žiurkei uždėti skrybėlę ant jūsų galvos, Joe. Tai smarvė nuo šio suknisto daikto. Niekada neleisk jam dėti skrybėlių ant galvos. UFC gerbėjai, gera grįžti atgal, karalius – namuose!“, – šaukė C. McGregoras.

Progos atsakyti nepraleido ir Ch. Nurmagomedovas, kuris žiūrovų gretose neturėjo didelio palaikymo: susirinko beveik vien airio gerbėjai.

„Vaikinai, šeštadienio naktį aš sutriuškinsiu jūsų berniuką, aš ketinu jį sunaikinti. Noriu padėkoti visiems airio gerbėjams visame pasaulyje, nes tik dėl jūsų vyks ši kova ir aš patiesiu savo varžovą“, – žadėjo Rusijos atstovas.

Bet jau mišrių kovos menų atstovų airio Conoro McGregoro ir Rusijos kovotojo Chabibo Nurmagomedovo kova šeštadienį persikels į tikrą ringą.

Penktadienį vykusi svėrimo procedūra nepateikė nemalonių staigmenų: abu kovotojai „tilpo į kilogramų“ rėmus. Dagestanietis svėrė 70,3 kg, C. McGregoras šiek tiek lengvesnis – 70,15 kg.

Kova dėl lengvo svorio čempiono titulo vyks Las Vegase. Ch. Nurmagomedovas bandys apginti titulą, o C. McGregoras jį atgauti. Airijos kovotojas buvo dviejų svorio kategorijų čempionas, tačiau titulai iš jo atimti, kai savo laimę sportininkas išbandė bokso ringe su Floydu Mayweatheriu.

Nei vieno pralaimėjimo nepatyręs K. Nurmagomedovas šioje MMA kovoje gins UFC lengvo svorio nugalėtojo titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)