22-ejų metų N. Van Varenbergas buvo kaltinamas tuo, kad 2017 m. rugsėjo 12 d. grasino peiliu draugui, su kuriuo gyveno. Incidentas įvyko ryte Tempi rajone esančiame jų bute, rašo eu.usatoday.com.

Kai N. Van Varenbergas buvo suimtas, policija baiminosi, kad jis gali mėginti pabėgti. N. Van Varenbergas nuolatos kartojo pareigūnams, kad jo tėvas – žinomas asmuo, o jis pats turi pakankamai pinigų, kad sumokėtų užstatą ir išvyktų iš valstijos arba šalies.

Remiantis teismo dokumentais, stebėjimo kamera pavyko užfiksuoti, kaip N. Van Varenbergas bado peiliu lifto sieną.

Iškviesti Tempi policijos pareigūnai nusekė iš lifto į butą vedančiais kraujo pėdsakais. Apklausę N. Van Varenbergą, pareigūnai pasišalino.
Kai iš buto pasigirdo triukšmas – trenksmai ir klyksmai – policija sugrįžo. Jie pamėgino patekti į vidų, tačiau niekas neatidarė durų.
Galop N. Van Varenbergas buvo apkaltintas tuo, kad pasiėmė iš virtuvės didelį peilį ir nukreipė jį į kiek toliau nei už metro stovėjusį savo kambario draugą.

Teismo dokumentuose nurodoma, kad N. Van Varenbergas nurodė draugui nekelti triukšmo ir eiti į savo kambarį.

Draugas sugebėjo įtikinti N. Van Varenbergą, kad policijai nieko nesakys, taigi, buvo išleistas iš kambario.

Po kiek laiko, kai policija jau bandė gauti kratos orderį, N. Van Varenbergas savanoriškai išėjo iš buto.

N. Van Varenbergo suėmimo pagrindas – įtarimas dėl užpuolimo sunkinančiomis aplinkybėmis, neteisėtas kito asmens laisvės suvaržymas ir narkotikų laikymas.

Kaip rašoma keliose svetainėse skelbiamoje J. C. Van Damme‘o biografijoje, tikrasis aktoriaus vardas – Jean-Claude Camille‘is François Van Varenbergas. Tose svetainėse Nicholasas įvardijamas kaip vienas iš trijų J. C. Damme‘o vaikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)