Visą C. McGregoro karjerą stipriai brolį palaikančios Aoife ir Erin neabejotinai turi tuos pačius genus.

Štai neseniai ištekėjusi 33 metų Aoife sukėlė šurmulį socialinėje erdvėje, kai pasipiktino žmonių priklausomybe nuo socialinių tinklų.

„Jūs dėmesio reikalaujantys močkr*šiai. Tai ne realus gyvenimas“, – Conoro stiliumi drėbė ji. Tiesa, pati Aoife viešinti savo privataus gyvenimo nevengia ir daro tai su pasimėgavimu.

Per 120 tūkst. sekėjų „Instagram“ turinti Erin jų širdis pavergė dar tuomet, kai užsiiminėjo kūno rengyba ir net dalyvavo varžybose.

Conoras nieko seserims negaili – dovanoja automobilius, brangiausias garsiausių dizainerių rankines.

Į komentatorių internete priekaištus, kad jos tik leidžia sunkiai uždirbtus brolio pinigus, Aoife atkirto: „Man per daug patinka leisti pinigus, kad to nedaryčiau, o mano brolis bus milijardierius“.

Tuo tarpu įtampa tarp Kh. Nurmagomedovo ir C. McGregoro įkaitusi iki raudonumo. Rusas ketina pamokyti airį kuklumo ir žada neatpažįstamai pakeisti šio veidą, o Conoras grasina narve užbaigti savo oponento sportinę karjerą.

Kova dėl lengvo svorio čempiono titulo vyks Las Vegase. Ch. Nurmagomedovas bandys apginti titulą, o C. McGregoras jį atgauti.

Airijos kovotojas buvo dviejų svorio kategorijų čempionas, tačiau titulai iš jo atimti, kai savo laimę sportininkas išbandė bokso ringe su legendiniu Floydu Mayweatheriu.

C. McGregoras jau dabar giriasi, kad už šią dvikovą susižers apie 50 milijonų eurų.

Conoro McGregoro seserys Aoife ir Erin socialinėje erdvėje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)