DELFI susisiekė su A. Guogiene, kuri priėmė sveikinimus ir patvirtino, kad jų šeimos laukia džiugus pagausėjimas. Tiesa, kol kas kalbėti šia tema plačiau šeima nebuvo linkusi, mat viskas buvo dar labai nauja ir jautru.

Deja, netrukus po to, kai šeima patvirtino besilaukiantys kūdikio, nutiko nelaimė. Apie tai pats A. Guoga pranešė feisbuke, tačiau plačiau žinios nekomentavo ir paprašė savo socialinių tinklų sekėjų ir žiniasklaidos supratimo.

Primename, kad 2014-ųjų metų birželį susituokusi Guogų pora augina du sūnus: Herkų ir Taurą.

A. Guoga turi ir jau suaugusių vaikų iš ankstesnių santykių.

Kaip LNK laidoje „Nuo… Iki…” sakė 44-erių Antanas, sūnus augina Aistė, o jis nuo pat jų gimimo yra taip pasinėręs į darbus, jog kartais namo grįžta tik paryčiais. Be to, jis sunkaus charakterio, todėl pataria kitoms moterims nepavydėti Aistei prabangaus gyvenimo. Jis patikina, kad būtų kone asocialus, jei Aistė juo nepasirūpintų – ji kas rytą iki smulkmenų paruošia, ką Antanas tą dieną vilkės.

„Iš tikrųjų nesu idealus tėvas. Stengiuosi su vaikais pabūti kiek galiu, bet dažnai reikia atsikelti 4 valandą ryto, turiu priimti daug sprendimų. Ir trūksta laiko, bet vis tiek stengiuosi įdėti kuo daugiau pastangų, pakalbėti, pabendrauti, pažaisti, pasivaikščioti ar su dviračiais pasivažinėti”, – apie savo šeimą papasakojo Antanas.

Aistė neslepia – ji atsidavusi motinystei ir nors pasisamdyti pagalbos turi visas galimybes, ji pati kasdien po kelis kartus gamina sūnums maistą ir juos migdo. „

Tikiu, kad mamos gamintas maistas turi magiškų galių vaikams”, – sakė Aistė.

Antanas prieš kameras tikino, kad yra gyvenime sutikęs ne vieną gero gyveno troškusią moterį, kuri prašė nupirkti brangių daiktų ir jis jautė spaudimą, kad turėtų uždirbti daugiau ir sukurti komfortiškesnį gyvenimą. Todėl jį iki šiol stebina ir žavi Aistės paprastumas.

„Nuo pirmų savaičių mūsų pažinties Aistė neprašė nupirkti kažką brangaus, keliauti išskirtine klase ar prabangaus viešbučio. Aistė tiesiog turi tą paprastumą ir tikrumą. Jai tikrai tos vertybės ir tikrumas yra virš pinigų ir virš brangių daiktų. Tai tas iš tikrųjų labai žavi ir man nėra spaudimo”, – sakė Antanas.

Aistė neslepia – ji laiko visus keturis namų kampus, o Antanas nesikiša, nei kokios spalvos kėdės stovės namuose, nei su kokiu vežimėliu važinės jų atžala. Ji iš tiesų sąmoningai neprašo Antano padėti jai namuose ar daugiau pabūti su vaikais.

„Ko gero, tai ir yra mūsų gerų santykių paslaptis”, – sako moteris.

Prieš metus Aistė ir Antanas pakrikštijo savo jaunėlį sūnų, galime prisiminti gražias šventės akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)