Estijos kapitalo bendrovė OU „Rickman Trade“, turinti išimtines „Jura“ prekės ženklo distribucijos teises Baltijos šalyse ir Baltarusijoje, bendradarbiaudama su Šveicarijos įmone „Jura Elektroapparate AG“, į šį modernų centrą investavo daugiau kaip 300 tūkst. eurų.

500 kv. metrų bendro ploto „Jura“ centre įkurtas techninio aptarnavimo centras, kurio plotas siekia 180 kv. metrų. Kavos aparatų ekspozicijos salėje galima apžiūrėti ir išbandyti visus „Jura“ kavos aparatus. Čia taip pat įsikūrė „Jura“ atstovybės biuras, įrengtos ir mokymams skirtos patalpos.

Pirmasis toks pagal vieningą skaidrumo ir atvirumo principais paremtą koncepciją sukurtas „Jura“ centras buvo atidarytas 2003 m. Šveicarijoje, Nyderbuchzitene.

Lietuviai pagal kavos gėrimo įpročius priskiriami prie brandžių rinkų

„Tokie pasaulinio lygio „Jura“ aptarnavimo centrai yra atidaromi tik tam tikrą „brandą“ pasiekusiose rinkose, kai aparatų pardavimų apimtys per metus viršija 2000 vienetų. „Jura“ prekės ženklas Lietuvoje siūlomas jau daugiau kaip dešimt metų, rinkoje per šį laiką susiformavo būtinybė kurti specializuotą aptarnavimo centrą, kad būtume arčiau klientų bei galėtume suteikti visą reikiamą pagalbą savo platintojams. Matome, kad mūsų klientai Lietuvoje ne tik vertina, bet ir investuoja į aukštos kokybės produktus, o taip pat yra itin reiklūs dizainui. Taip pat pastebėjome, kad lietuviams yra svarbi prekės ženklo reputacija bei naujausios technologijos”, - pranešime cituojama Jolanta Kazlauskaitė, OU „Rickman Trade“ generalinė direktorė ir valdybos pirmininkė.

Pasak jos, Lietuvoje kavos paruošimas iš šviežių kavos pupelių tampa vis populiaresnis, o supratimas apie geros kokybės kavą pastaraisiais metais ypatingai sustiprėjo. Lietuvoje labai padidėjo įvairių kavos gėrimų su pienu populiarumas, tačiau kartu lietuviai nuo kaimynų skiriasi tuo, kad itin vertina geros espreso kavos skonį. Premium klasės automatiniai kavos aparatai suteikia galimybę profesionalaus baristos kokybės lygio kavą pasigaminti namuose. „Jura“ siūlo kavos aparatų linijas ne tik namams, bet ir biurams bei Horeca sektoriui.

„2017 metais automatinių „Jura“ kavos aparatų pardavimai Baltijos šalyse pasiekė 9000 vnt. Šiemet irgi stebime augančius pardavimus, o iki 2020 m. planuojame, kad pardavimų apimtys šiose rinkose pasieks 15 000 vienetų“, - sakė J. Kazlauskaitė.

Šią vasarą pasaulyje buvo parduotas jau 5-milijoninis šio gamintojo automatinis kavos aparatas.

„Rickman Trade“ išaugo iš Estijos espreso kavos įmonės „KAFO“. „Rickman Trade“ (prieš tai – „KAFO“) yra išskirtinė „JURA“ distributorė Baltijos šalyse nuo 1997 m. 2017 m. bendrovė Baltijos šalyse pardavė beveik 9000 „Jura“ kavos aparatų.

2017 m. pradžioje „Rickman Trade“ atidarė filialą Lietuvoje, kad būtų dar arčiau pagrindinių klientų ir galėtų aktyviau reaguoti į kintančią konkurencinę aplinką. Filialas Latvijoje veiklą pradėjo 2018 m.

1931 m. įkurta įmonė „JURA Elektroapparate AG“, įsikūrusi Nyderbuchziteno rajone, Šveicarijoje. Įmonės siūlomą asortimentą sudaro modeliai, skirti naudoti namuose, ir profesionalūs modeliai, skirti naudoti biuruose ir maitinimo paslaugų sektoriuje. Produkcija siūloma apie 50 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)