Po savo oficialios kalbos JAV prezidentas susėdo prie stalo su kitais pasaulio lyderiais ir skyrė tostą, pakeldamas vyno taurę. Tiesa, taurėje buvo ne vynas, o... dietinė kola.

Netrukus toks neįprastas D. Trumpo gestas sudomino internautus, kurie nuotraukomis iš šio oficialaus susitikimo užplūdo „Twitter“ tinklą.

Donaldas Trumpas

Nors JAV prezidentas sulaukė nemažai kritikos, atsirado ir daug jį palaikančiųjų bei paaiškinančiųjų, kodėl D. Trumpas gėrė ne vyną, o kolą.

Skelbiama, kad prezidentas nevartoja jokio alkoholio jau ilgą laiką. Manoma, kad abstinencija į D. Trumpo gyvenimą atėjo 1981 metais, kuomet mirė jo brolis Freddy, kentęs nuo priklausomybės alkoholiui.

Užsienio spauda jau ne kartą rašė apie prezidento pomėgį dietinei kolai, pasirodo, per dieną jis išgeria net apie 12 buteliukų šio gėrimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)