FC „Barcelona“ namuose sensacingai nesugebėjo įveikti „Girona“ ekipos, kurią praėjusiame sezone sutriuškino bendru rezultatu 9:1 (6:1 ir 3:0).

Šįkart katalonai, mačą baigę mažumoje, tenkinosi tik lygiosiomis – 2:2 (1:1).

19 min. Arturo Vidalio perdavimą įvarčiu pavertė Lionelis Messi, bet 35 min. iš aikštės buvo išvarytas šeimininkų gynėjas Clementas Lenglet, smogęs varžovui alkūne.

Žironos atstovai neužtruko, kad išnaudotų kiekybinę persvarą: dublį – 45 ir 51 min. – atliko Christianas Stuani.

„Barcelonos“ kailį išgelbėjo Gerardas Pique, 63 min. technišku smūgiu galva išlyginęs rezultatą.

Ankstesnėse sekmadienio rungtynėse „Sevilla“ svečiuose net 6:2 (4:1) sutraiškė Valensijos „Levantę“, „Villarreal“ ir CF „Valencia“ sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0), o Sevilijos „Real Betis“ su Bilbao „Athletic“ 2:2 (0:2).

Turnyro lentelės viršuje – „Barca“ ir „Real“ su 13 taškų.

Italijos pirmenybių lyderis Turino „Juventus“ išvykoje turėjo daug vargo su viena turnyro autsaiderių „Frosinone“, bet išplėšė penktą pergalę iš eilės – 2:0 (0:0).

Turiniečius nuo lygiųjų išgelbėjo Cristiano Ronaldo, pasižymėjęs iš arti 81 min.

Jau per teisėjo pridėtą laiką, 90+4 min., svečių pergalę įtvirtino Federico Bernardeschi, rezultatyviai užbaigęs kontrataką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)