C. Electra šioje fotosesijoje atrodo itin gundančiai. Tiesa, fotografas Eli Russell Linnetz ją įamžino praėjus devyneriems metams po paskutiniojo jos „Playboy“ viršelio, rašoma dailymail.co.uk.

Neseniai šio menininko fotosesijoje buvo įamžinta ir Lady Gaga. Itin artistiškai atrodanti Carmen tikrai pateisina savo kaip vienos seksualiausių planetos moterų vardą. Mažai kas žino, kad būtent šviesaus atminimo atlikėjas Princas ją atrado ir padėjo išgarsėti.

Ši nauja fotosesija yra projekto „American Hooker" dalis. Gundanti, demonstruojanti nepriekaištingą figūrą ir įdegusį kūną C. Electra niekada neatrodė geriau. Iš pradžių fotosesijoje ji pozavo palaidais plaukais, o vėliau jie buvo susukti į netvarkingą kuodą. Tamsus makiažas pridėjo tik dar daugiau dramos.

Ir nors pati Carmen po šios fotosesijos sulaukė nemažai komentarų, jog tokio amžiaus sulaukusiai moteriai nederėtų pozuoti tokioms fotosesijoms, ji, panašu, dėl to neišgyvena ir toliau laužo standartus bei demonstruoja ištreniruotą kūną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)