Nevados valstijoje JAV vykusioje akistatoje C. Alvarezas teisėjų sprendimu šventė pergalę 115:113, 115:113, 114:114 bei tapo naujuoju pasaulio WBC, WBA ir IBO vidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionu.

Čempiono diržus praradusiam G. Golovkinui tai buvo pirmasis karjeros pralaimėjimas. Iki šiol šioje kategorijoje dominavęs 36-erių kazachas buvo pasiekęs 38 pergales ir 1 lygiąsias.

Būtent lygiosiomis pasibaigė pirmoji šių dviejų boksininkų kova prieš metus. Antru bandymu laimėjęs 28-erių „Canelo“ leido suprasti, jog leis varžovui siekti revanšo trečioje kovoje.

C. Alvarezas per karjerą yra pasiekęs 50 pergalių, 2 lygiąsias ir patyręs vienintelį pralaimėjimą prieš Floydą Mayweatherį.

G. Golovkinas po nesėkmės buvo itin nusivylęs ir paliko ringą nedavęs interviu. Kazacho gerbėjai po kovos socialiniuose tinkluose tikino, jog teisėjai galėjo būti papirkti.

Atkakli kova sužavėjo daugybę bokso gerbėjų visame pasaulyje, o taip pat ir kitas sporto žvaigždes. LeBronas Jamesas kazacho ir meksikiečio akistatą pavadino viena geriausių savo matytų kovų.

Canelo Alvarezas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)