„Baisu! Apsileidėliai! Ne pirmą kartą stebiu tokį vaizdą, bet šį kartą esu labai pasipiktinusi. Parduoda maistą kaip kokiems gyvuliams...“, – piktinosi moteris.

DELFI paprašė pakomentuoti šį vaizdą „Iki“ Komunikacijos vadovę Bertą Čaikauskaitę.

„Visų pirma, norime atsiprašyti pirkėjos už nemalonią patirtį mūsų prekybos tinklo parduotuvėje. Maisto kokybė ir jo šviežumo garantija – pagrindinės mūsų vertybės, todėl nedelsiant ėmėmės visų prevencinių priemonių, siekdami užtikrinti parduodamų prekių kokybę.

Vaizdo įraše matomos bandelės buvo išimtos iš prekybos ir utilizuotos, o iškviesta atsakinga įmonė pasirūpino visa kepinių skyriaus dezinfekcija.
Norėdami apsaugoti kepinius nuo muselių skiriame papildomą dėmesį ir priežiūrą lentynų valymui ir naudojame papildomas dezinfekcines priemones. Parduotuvės darbuotojų taip pat paprašėme būti atidesniais, kad tokie atvejai daugiau nepasikartotų“, – informavo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)