„Aš pats su charakteriu, nekenčiu, kai man bando vadovauti , tai jeigu dar moteris vadovautų, nepatiktų. Tegu būna ir gražiausia, bet...“ - nutils jis.

Politikas taip pat teigs esantis nustebęs, kodėl jam simpatizuoja jaunos moterys, rašoma spaudos pranešime.

„Prisipažinsiu: ar tai būtų susirašinėjimas, ar bendravimas, su vyresnėmis nei 35-eri metai nėra buvę. Nei jos mane užkalbino, nei aš vyresnių neužkalbinu“, - pasakos P. Gražulis.

Gražulis siūlo mokėti 200 eurų alimentų, tačiau mergaitės mama nesutinka

DELFI primena, kad į skandalą su palangiške Birute Navickaite įsivėlęs P. Gražulis iki šiol nėra aplankęs su ja susilauktos dukrytės.

„Jeigu jis nori, gali atvažiuoti ir aplankyti, ir būti. Aš nedraudžiu, man nuo to būtų tik geriau. Nereikėtų auklių samdyti, močiutė pailsėtų. Jis net nepaklausia, ar mergaitei viskas gerai, nepaklausia, ar sveika", - laidoje KK2 kalbėjo B. Navickaitė.

Gimus dukrelei Seimo narys Birutei davė 5 000 eurų, kad ji nupirktų būtiniausių reikmenų vaikeliui, tačiau anot moters, daugiau pinigų P. Gražulis dukrytės mamai nedavė, skelbiama pranešime spaudai.

„Kol kas nieko negaunu. Jis galvoja, kad atsiskaitė. Kai mes apsispręsime dėl alimentų dydžio – visi tie 5000 eurų bus atskaičiuoti kas mėnesį į priekį nuo mergaitės gimimo kaip išlaikymas", - sako B. Navickaitė.

P. Gražulis Birutei pasiūlė 200 eurų dydžio alimentus, tačiau moteris su tokia suma nesutinka: „Mane tenkintų 300 eurų. Ir tai yra nuolaidžiaujama jam, kadangi mergaitė maža, reikalingos auklės, man reikia būtinai dirbti, išlaikymas kainuoja žymiai daugiau".

Dukrytės išlaikymu rūpinasi pati Birutė – daug dirba ir stengiasi dėl savęs ir mažylės: „Aš visą gyvenimą pati save išlaikau. Nuo 12 metų uždirbu savo pinigėlius ir niekada nesitikėjau iš kokio nors vyro gauti išlaikymą, ar kad mane apipils milijonais, ar pinigais. Visą laiką stengiausi pati užsidirbti pinigų".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (345)