„Sekėme žaidėjus, žiūrėjome kas, kiek žaidė prieš atvykdami į stovyklą, tai tikrai visi labai skirtingi, kai kas net sekmadienį dar turėjo rungtynes, – atvykęs į stovyklą sakė Lietuvos rinktinės trenerio asistentas Rokas Garastas. – Norime visus kuo greičiau suvesti į vieną bendrą ritmą.

Reikia pasiruošti artėjančioms rungtynėms, ką mes norime įgyvendinti, reikia pristatyti ir varžovus kiekvienam žaidėjui asmeniškai.“

Lietuvos rinktinė pirmadienio vakarą surengs pirmą treniruotę, o joje jau turėtų dalyvauti visi 23 pakviesti žaidėjai.

„Šiandien yra pradžios taškas serbų rungtynėms. Vieni žaidėjai darys atsistatymo pratimus, o kiti jau pradės ruoštis serbams, tam tikrus atakos variantus, kitas mažas dalis. Laiko neturime daug, todėl turime išnaudoti maksimaliai kiekvieną minutę“, – sakė R. Garastas.

Rinktinės atstovai tikina, kad visi futbolininkai yra pasiruošę rungtynėms, nors mažų problemų netrūksta.

„Vienintelė stipri netektis – Lukas Spalvis. O visi kiti... profesionaliame sporte be lengvų sumušimų dienų nebūna, – šypsojosi R. Garastas. – Gydytojai bendrauja su žaidėjais ir kiek įmanoma greičiau bando skirti reikiamą pagalbą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)