18-metis puolėjas Marco Vinicius jaunesnysis yra laikomas viena iš didžiausių „Real“ komandos ateities vilčių.

Iš Brazilijos atvykęs futbolininkas rungtyniauja „Real“ komandos B sudėtyje, Ispanijos dublerių lygoje, o šį savaitgalį talentingam žaidėjui teko pajusti keistą varžovo išpuolį.

Aistros įtemptose rungtynėse užvirė antrajam kėliniui artėjant prie pabaigos, esant lygiam rezultatui (2:2).

Įvykių sūkuryje atsidūrė jau minėtasis M. Vinicius ir kartu su juo ant žolės nugriuvęs „Atletico“ gynėjas Alberto Rodrigezas, vadinamas Tachi.

Futbolininkai ne juokais susikibo, o netrukus ispanas Tachi prisiminė primirštus urugvajiečio Luiso Suarezo metodus ir tiesiog kando brazilui į galvą.

Aistros įsiliepsnojo dar labiau, į susistumdymą įsivėlė ir daugiau abiejų komandų futbolininkų – teisėjui malšinti įtampą teko žaidėjus apdalijant geltonomis kortelėmis.

Pažymėtina, kad abu „Real“ įvarčius šiose rungtynėse ir įmušė būtent M. Vinicius, o jo žaidimą iš tribūnų stebėjo pagrindinės Madrido komandos strategas Julenas Lopetegui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)