„Tai ilgai šlifuota miesto festivalio idėja, kurios tikslas į vieną sceną suburti geriausius. Tai bus didžiulė šventė ne tik atlikėjams, bet ir susirinkusiems žiūrovams. Sau patinkančios muzikos išgirsti galės kiekvienas – čia persipins įvairios stilistikos atlikėjai ir grupės“, – tikino organizatoriai.

Šis festivalis yra ypatingas ir dėl ne vienos muzikinės premjeros. Čia savo naujus kūrinius pristatė Jovani su Jazzu, Monique, Leon Somov ir Highly Sedated, Daddy Was A Milkman ir dar ne vienas gerai žinomas atlikėjas.

Vos į Kalnų parką įžengę žiūrovai išvydo ne tik milžinišką sceną, bet ir maisto bei gėrimų zoną, kitas atrakcijas.

„Mūsų tikslas sukurti naują tradiciją, kuomet vasarą palydėti galėtume su įspūdingu skaičiumi Lietuvos atlikėjų ne kur kitur, kaip tik sostinėje. Tikime, kad Vilniaus gyventojai ir miesto svečiai šio festivalio laukia ne ką mažiau nei muzikantai“, – dar prieš renginį sakė organizatoriai.

Festivalio startą paskelbė nostalgiško roko grupė „The Station“, o festivalį užbaigti patikėta Radistų DJ’s dueto pasirodymui ir fejerverkams.

Festivalyje „M.A.M.A. vasara” žiūrovus savo pasirodymais taip pat džiugino Donny Montell, Jazzu, Daddy Was A Milkman, GJan, Monique, Vidas Bareikis, Linas Adomaitis, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Erica Jennings, „Bix“, Jurga, „8 Kambarys“, Iglė, Mesijus, Beatrich bei Leon Somov su Highly Sedated.

„M.A.M.A. vasara” festivalio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)