32 metų Lady Gaga savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė kelias intymias nuotraukas iš naujausios fotosesijos. Jų autorė – garsi fotografė Eli Russell Linnet.

Vienoje iš nuotraukų matoma didelė dainininkės šoną puošianti tatuiruotė, o kitoje Lady Gaga mūvi tik perregimas tampres.

Nors kol kas neaišku, ar tai kadrai iš naujo projekto, nuotraukos sulaukė itin teigiamų dainininkės gerbėjų įvertinimų.

Vienas iš jos gerbėjų socialiniame tinkle „Instagram“ parašė: „Grožio įsikūnijimas. Neįtikėtina moteriškumo galia“.

Kitas pakomentavo: „Ji – gyva legenda“.

Atsirado ir tokių, kurie menines fotografijas prilygino toms, kurias savo 1998 metų albumui „Mechanical Animals“ pasirinko Marilyn Mansonas.

Lady Gaga kartu su aktoriumi Bradley‘iu Cooperiu nusifilmavo klasikinio filmo „A Star is Born“ versijoje. Jos premjera numatyta spalio 5 dieną. Filme dainininkė atlieka Ally – perspektyvios atlikėjos ir dainų kūrėjos – vaidmenį.

Per interviu „Entertainment Weekly“ apie darbą su B. Cooperiu ji sakė: „Jis mane pakeitė. Žiūrėti, kaip dirba Bradley‘is, buvo neįtikėtina patirtis. Kaip ir tai, kad jis manim patikėjo. Ėmiau pati daugiau savimi pasitikėti, tad ši patirtis – tikra likimo dovana“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)