Tiesa, paskutinėje treniruotėje dalyvavo ne visa „Sūduvos“ komanda. Joje trūko į Paryžių pateikti dokumentų Jungtinės Karalystės vizai gauti išvykusių vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino, Aleksandro Živanovičiaus, Jovano Čadjenovičiaus ir Vitalijaus Gajdučiko.

Vizų klausimams išsisprendus teigiamai, visa ketvreriukė į Glazgą trečiadienį atvyks tiesiai iš Prancūzijos sostinės, o likusi komandos dalis – užsakomuoju reisu iš Kauno.

Visa „Sūduvos“ ketveriukė Paryžiuje atsiėmė JK vizas ir šiandien iš Prancūzijos sostinės atvyks tiesiai į Glazgą.

„Sūduvos“ įvarčio į „Celtic“ vartus per pirmąsias rungtynes autorius Ovidijus Verbickas prieš kelionę buvo geros nuotaikos ir kalbėjo apie ryžtą prasimušti į UEFA Europos lygos grupių etapą.

„Smagu susitikti su „Celtic“, mums didelis pliusas buvo, kad jie mūsų neįvertino, – sakė „Sūduvos“ saugas. – Kitose rungtynėse stengsimės pasiekti teigiamą rezultatą ir patekti į grupių etapą. Išanalizavome ir savo, ir varžovų klaidas, jei vykdysime trenerių nurodymas, viskas turėtų būti gerai.“

Taip pat futbolininkas džiaugėsi, kad pavyko antrus metus iš eilės pavyko patekti į atrankos atkrintamąjį etapą.

„Prieš metus visi kalbėjo, kad mums pasisekė. Dirbome ir, manau, įrodėme, kad tai yra ne tik sėkmė“, – tvirtino O. Verbickas.

Trečiadienį 22 val. Lietuvos laiku „Sūduva“ surengs treniruotę „Celtic Park“ stadione, o ketvirtadienį tokiu pat metu toje pačioje arenoje prasidės atsakomosios rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)