„Platininiai receptai iš boso Dogg virtuvės. Jau greitai pasirodys „Chronicle Books“ išleista pati pirmoji Snoop kulinarinė knyga“, – parašė 17-a kartų „Grammy“ nominantu sąrašuose atsidūręs reperis „Instagram“ ir „Twitter“ žinutėse.

Į kulinarinę knygą bus įtraukta 50 Snoop Dogg mėgstamiausių patiekalų receptų, taigi, sužinosite, kaip pasigaminti jo vertinamus keptus makaronus su sūriu, vištieną su vafliais, patiekalą su minkštomis tortilijomis, nesudėtingai paruošiamus oranžinės spalvos vištienos gabalėlius ir šonkauliukus.
Visa tai gimsta mano virtuvėje, – gyrėsi reperis oficialiame pranešime spaudai. – Savo pamėgtais receptais pakylėsiu kartelę kulinarinių knygų autoriams.“

Į knygą jis įtraukė ir keletą užkandžių variantų, tikrai praversiančių pajutus alkį.

„Rasite puikų neprilygstamų užkandžių asortimentą. Žinoma, joks vakarėlis neįsivaizduojamas be „Gin and Juice“ ir kitų aukščiausio lygio pramogoms skirtų atributų“, – rašoma leidyklos „Chronicle Books“ svetainėje.

Nepaisant Snoop Dogg polinkio į marihuaną, kanapių tikrai nėra įtraukta į nė vieną iš knygoje pateiktų receptų.

Tai, beje, ne pirmas reperio bandymas įsiveržti į virtuvės teritoriją. Nuo 2016 metų jis kartu su M. Stewart veda televizijos tinklu VH1 transliuojamą šou „Martha & Snoop‘s Potluck Dinner Party“.
Nuo 1992 metų, kai jo talentu susižavėjo prodiuseris Dr. Dre, Snoop Dogg išleido 16 studijinių albumų. Jungtinėse Valstijose jo parduotų įrašų skaičius siekia 23 mln., o apskritai pasaulyje – 35 mln.

Niekad įvairių progų sužibėti nepraleidžiantį reperį galima pamatyti keliuose filmuose ir televizijos serialų serijose. Jis taip pat buvo įnikęs režisuoti ir prodiusuoti pornografinius filmus bei realybės šou, be to, buvo persivadinęs Snoop Lion, kai, kaip pats tikino, po kelionės į Jamaiką 2012-aisiais atsivertė į Rastafarianizmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)