Moters susižavėjimas Sandra ir jos gyvenimo būdu, sėkmingu santuokiniu gyvenimu taip patraukė Žydrę, kad ši ilgai nesvarsčiusi suskubo parašyti jai žinutę „Facebooke“. Taip prasidėjo labai keistas bendravimas, kuris iš pradžių kėlė džiaugsmą ir kurstė dar didesnį smalsumą, tačiau labai greitai viskas persivertė aukštyn kojomis.

„Pradėjom diena iš dienos susirašinėti, o vėliau ji paprašė mano numerio ir mes susiskambindavome. Bendravimas vyko labai intensyviai, tačiau buvo ir pauzių. Būdavo, pabendraujam mėnesį, paskui savaitės pertrauka. Buvo keista, nes ji norėjo tik kalbėtis telefonu, o aš auginu mažus vaikus, ne visada galiu kalbėti, tačiau susirašinėti galėjau. Tačiau jai tai netiko, ji, matyt, bijojo susirašinėti, todėl teko labai daug kalbėti“, - prisimena Ž. Aurylienė.

Nigelas Westas ir Sandra Grafinina

Moterų bendravimas prasidėjo 2016-ųjų rudenį. Juodvi daug bendravo iki svarbiausių metų švenčių. Tuomet 2016-ųjų Kūčių vakarą Ž. Aurylienė sulaukė S. Grafininos skambučio.

„Ji paskambino ir sako man: „Žydre, būk gera, atvažiuok pas mane, aš labai tavęs prašau. Atvažiuok keliom dienoms, nes aš vėliau negalėsiu“, - Grafininos žodžius perpasakojo pašnekovė.

„O aš jai bandžiau pasakyti, kad negaliu, nes buvau pasikvietusi svečių, viskas buvo suruošta Kalėdoms. Pasitarėme su vyru, atidėjome asmeninius planus, aš atšaukiau svečius, sakom su vyru – susipažinsim, pabūsim. Ji labai apsidžiaugė. Ir išvažiavome iš Vilniaus į Šiaulius“, - pasakojo pašnekovė.

Viešnagė pas Sandrą nuo pirmų akimirkų Ž. Aurylienei pasirodė labai jauki ir maloni. Vilniečių šeima buvo pasitikta efektingai. S. Grafinina vilkėjo kalėdinius drabužius, svečius apdalino dovanomis.

„Man drebėjo rankos, nes pažinojau ją visai kitokią iš televizijos ir mūsų virtualaus bendravimo. Viskas atrodė realybėje kitaip. Ji mus pasitiko su kepta višta, labai maloniai, tačiau jos namai buvo kuklūs. Peržengiau jos namų slenkstį, supratau, kad iš tiesų ji neturi jokių rūmų ir nėra milijonieriaus žmona. Jų šeima atrodė graži, vaikas aprūpintas, tačiau visa tai, ką mačiau, skyrėsi nuo anksčiau pasakotų istorijų“, - DELFI pasakojo Ž. Aurylienė.

Sandra Grafinina

Ž. Aurylienė pasakojo, kad jai su Sandros sutuoktiniu bendrauti buvo lengviau, mat jis labai konkretus, labai malonus, bendravo aiškiai ir suprantamai. Moteris nuo bendravimo su S. Grafinina pradžios pastebėdavo, kad tą pačią istoriją ji gebėdavo papasakoti keletą kartų ir visiškai skirtingai, antrą kartą tuos apie pačius įvykius ji galėdavo papasakoti priešingai.

„Su Nigelu bendrauti buvo lengviau tikrai ne dėl to, kad jis vyras, o aš moteris. Sandra buvo visiškai nenuspėjama, bendravimas buvo keistokas, nes ji labai nenuosekli, bendraujant viena tema, ji imdavo kalbėti apie ką nors visiškai kitą. Bendraujant su Nigelu, viskas buvo kitaip – jis tiesus, jeigu kažko nežinodavo, tai taip ir sakydavo“, - pasakojo ji.

Moteris iš pradžių sakė, kad bendraujant su Sandra daugelį dalykų stengėsi praleisti pro ausis, stengėsi nefiksuoti to, kas jai atrodė kaip melas.

Žydrė Aurylienė

„Buvome paruošę jiems kalėdinių dovanų. Ji manęs taip pat paklausė, ką aš norėčiau gauti. Tuo metu man atrodė, kad didžiausia dovana būtų bendravimas su ja, jos pažinimas. Mes su vyru dovanų gavome butelį šampano, vaikams atsisėdukų, 3D akinius. O kai jos vyras nematė, ji paslačiomis man padovanojo kailinius. Ir tą patį vakarą aš ją jau mačiau neblaivią. Neblaivi ji migdė vaiką. Bet kadangi Nigelas buvo blaivus, nesureikšminome to“, - pasakojo Ž. Aurylienė.

Kai šventė šiek tiek aprimo, iš Vilniaus į Šiaulius švęsti Kalėdas atvykę svečiai nutarė dar kartą peržvelgti dovanas. Tarp jų nebebuvo šampano butelio. Žydrė pasiteiravo sutuoktinio, ar ne jis bus pasivaišinęs, tačiau moters vyras tik papurtė galvą. To paties Ž. Aurylienė paklausė ir N. Westo, tačiau ir šis nieko nežinojo apie šampaną. Svečiai sutriko.

„Išėjo taip, kad mes tą patį butelį pamatėme tuščią užkištą už lovos. Prieėjau prie miegančios Sandros ir pauosčiau, ir man tapo viskas aišku, kur pradingo šampanas“, - dabar jau juokdamasi šventinius nuotykius prisiminė Ž. Aurylienė.

Žydrė Aurylienė

Žydrė tikino atkreipusi dėmesį, kad šampanas buvo išgertas tuomet, kai nei ji, nei jos sutuoktinis to nematė.

„Vyras buvo nuėjęs į balkoną parūkyti, aš vaikui keičiau sauskelnes, o ji gurkšnojo tuo metu, kai mes nematydavome. Man tai buvo keisčiausias dalykas“, - pasakojo pašnekovė.

Tiesa, svečiams išvykstant, Sandra pasiteiravo, ar jiems patiko gautos dovanos. Tuo metu Žydrei atrodė, kad didžiausia dovana – pažintis su S. Grafinina ir apsilankymas jos namuose. Prieš visą tai, kas atrodė keista, pašnekovė sakė bandžiusi užsimerkti.

Keistomis Kalėdomis moterų bendravimas nesibaigė. Ž. Aurylienė spaudoje aptiko informacijos apie S. Grafininos ketinimus pagelbėti skurdžiai gyvenančiai Antonovų šeimai. Tačiau neilgai trukus ją pasiekė žinia, kad „geradarė“ Antonovus tik įžeidė parūpinusi jiems suplyšusių ir nešvarių drabužių.

„Kai tai išvydau TV ekrane, bandžiau prisiskambinti Sandrai, tačiau mano skambučiai buvo atmetinėjami. Suskubau rašyti per „Facebooką“, norėjosi išsiaiškinti, ar iš tiesų ji taip negražiai pasielgė, tačiau aš jau buvau užblokuota. Praėjus šiek tiek laiko supratau, kad Sandra visiems apie mane labai negražiai šneka. Mes paaukojome šeimos Kalėdas, kad atvažiuotume pas ją, o ji šitaip keistai ėmė elgtis“, - prisiminė Ž. Aurylienė.

Klausiama, kas lėmė tokį karštligišką norą susipažinti su nepažįstamu žmogumi, kas skatino bendrauti bei apie ką buvo bendraujama pusmetį, Ž. Aurylienė tikino rasdavusi bendrų temų pokalbiams. Sandra esą labai domėjosi apie pašnekovės santykį su vyresnio amžiaus vyru.

„Vyras mane iš karto perspėjo, kad būčiau atsargi. Nuo savo vyro nieko neslepiu, viską jam papasakodavau, ką kalbėdavau su Sandra. Ir jis nuo pat pradžių užčiuopė, kad čia kažkas keisto vyksta, nes jis girdėdavo iš pradžių tą pačią istorija, papasakotą vienaip, paskui jau kitaip. Aš tą pastebėjau ne iš karto. Buvau apimta euforijos. Norėjau su ja susipažinti, buvau apimta entuaziazmo, buvau sujaudinta, kad ji man atrašė ir mane priėmė. Tačiau viskas apkarto, nes praėjus dviem mėnesiams pradėjau keistai jaustis“, - DELFI pasakojo Ž. Aurylienė.

Žydrė Aurylienė

Moterų bendravimas po maždaug pusmečio nutrūko, nes Žydrė ėmė kelti klausimus, kodėl visa tai vyksta. Be to, moteris suprato, kad S. Grafinina ją įvėlė į intrigas. Juodvi galiausiai susitiko „TV pagalbos“ studijoje, kur, kaip pati Ž. Aurylienė tikino, S. Grafinina jai ėmė draskyti akis. Ji kaltino vilnietę atvykus pas ją per Kalėdas ir neatsiklausus išgėrus jos šampaną.

„Po Antonovų konflikto su Grafinina, bandžiau jos paklausti, kodėl ji taip pasielgė. Ji tuomet mane užsipuolė, ėmė reikalauti, kad gražinčiau jos dovanotas dovanas. Kad ir kaip viskas buvo, viską norėčiau užmiršti. Labiausiai norėčiau, kad Sandra atsirastų. Nesvarbu, gyva ar ne, bet tikrai nuoširdžiai norėčiau, kad ji atsirastų“, - kalbėjo Ž. Aurylienė.

Paprašyta papasakoti plačiau apie N. Westą, Žydrė tikino, jog niekuomet nepatikėtų, kad jis būtų galėjęs S. Grafininai ką nors padaryti blogo.

„Niekada gyvenime tuo nepatikėčiau. Man tegul galvą nukerta, aš nepatikėsiu, kad Nigelas jai ką nors padarė. Tuo metu, kai įžengiau pas juos, pamačiau kuklų butą. Nigelas buvo labai malonus ir bendraujantis, o Sandra buvo slapukė. Tą patį sako matęs ir mano vyras. Nigelas mus priėmė labai šiltai. Jis labai paslaugus, labai malonus žmogus. Tikrai niekada gyvenime nepatikėsiu, kad tai Nigelo darbas“, - apie pažintį su šiuo metu areštuotu N. Westu kalbėjo Ž. Aurylienė.

Pasiteiravus, ar nustebo sužinojusi, kad S. Grafinina dingo kaip į vandenį, moteris patikino, kad ji tiek visko yra patyrusi bendraudama su Sandra, kad pradingimas jai neatrodęs keistai.

Kelis kartus esu klaususi, kuo ji dirba. Ji man niekada nėra atsakiusi, ji tokią temą nustumdavo į šalį. Arba pakeisdavo temą, arba tylėdavo. Ir dar man labai atrodė keista, kad ji bijojo su manimi susirašinėti. Tik skambučiai, ir tik vėlai vakare“, - pasakojo Ž. Aurylienė.

Pasiteiravus, kada nutrūko bendravimas, Ž. Aurylienė prisiminė, jog paskutinį kartą šiuo metu dingusia paskelbtą S. Grafininą ji buvo sutikusi TV studijoje, kuomet buvo filmuojama „TV pagalbos laida“. Tuo metu kilo didžiausias konfliktas. Po šio susidūrimo Žydrės ir Sandros bendravimas nutrūko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)