56 metų moteris reabilitacijos klinikoje atsidūrė po to, kai birželio 24 dieną buvo sulaikyta. Pareigūnai atvyko į jos prabangius namus, kai aktorė, išmaukusi butelį tekilos, sėdo prie vairo ir savo „Porsche" įvažiavo į vartus. Po nakties, praleistos areštinėje, ji buvo paleista už užstatą, tačiau netrukus skubiai išvežta į ligoninę, įtarus, kad perdozavo narkotikų.

Praleidusi 14 dienų UCLA Medicinos centro psichiatrijos skyriuje, aktorė nukreipta į reabilitacijos kliniką.

56 metų Ch. Heisseriui artimi šaltiniai teigia, kad aktorės situacija, deja, nepasikeitė: ji kiekvieną dieną po kelis kartus jam skambina ir kelia isterijas.

„Jis labai nusivylęs – niekas nepasikeitė. Seniau skambindavo iš namų, o dabar skambina iš reabilitacijos klinikos. Ji ten laipioja sienomis. Ji tiesiog eina iš proto, nes nežino, ką jis veikia. Ji beprotė. Žinoma, jis ją lanko, bet ji su savimi ten turi telefoną, tai nesibodi skambinėti bet kuriuo paros metu. Paskambina ir šaukia. Taip elgdavosi ir anksčiau. Išeis ir darys taip pat", – teigia aktorės vaikino bičiulis.

Be to, reabilitacijos klinikoje aktorė sužinojo, kad namuose per klaidą suveikė priešgaisrinė sistema ir vanduo sugadino dešimtis tūkstančių kainuojančius drabužius ir baldus.

Nors aktorė gali bet kada iš reabilitacijos klinikos išvykti, bent jau kol kas ji lieka ten, nes taip patarė jos teisininkų komanda.

H. Locklear ir Ch. Heisserio santykiai labai sudėtingi. Vasario 25 dieną, apsvaigę nuo alkoholio, jie susimušė. Tada vyro artimieji sakė, kad apsvaigusi aktorė puolė savo mylimąjį ir tik per stebuklą nenukando jam nosies galiuko. Atvykus pareigūnams, aktorė neapsiramino ir sudavė policininkei, pavadino ją necenzūriniu žodžiu. Po viso šio incidento aktorė galiausiai atsidūrė ligoninėje, o tada areštinėje, kur netrukus pristatytas ir jos mylimasis – dėl vairavimo išgėrus.

Ir tai dar ne viskas. H. Locklear turi problemų ir dėl ginklų laikymo.

Šaltiniai „The Daily Mail" sakė, kad kenksmingi santykiai su Ch. Heisseriu – santykių modelis, kurio aktorei niekaip nepavyksta atsikratyti.

„Tai tęsiasi jau seniai, ji ne kartą smurtavo prieš uniformuotus žmones, smurtavo prieš savo mylimuosius. Reikalai krypsta link psichinės ligos, viskas dėl narkotikų", – tvirtina šaltinis. Maža to, esą ji vartoja ne tik narkotikus, bet ir įvairius vaistus. Geria vaistus, tačiau kol kas jie su pykčio problemomis tvarkytis nepadeda.

Aktorei artimas šaltiniai pripažįsta, kad moteris turi rimtų problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)